Kayseri Ulaşım AŞ, 3 bin fidanı toprakla buluşturdu - Son Dakika
Güncel

Kayseri Ulaşım AŞ, 3 bin fidanı toprakla buluşturdu

Kayseri Ulaşım AŞ, 3 bin fidanı toprakla buluşturdu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ'nin, sosyal sorumluluk projesi kapsamında bugüne kadar 3 bin fidanı toprakla buluşturduğu bildirildi.

02.12.2021 14:59  Güncelleme: 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ'nin, sosyal sorumluluk projesi kapsamında bugüne kadar 3 bin fidanı toprakla buluşturduğu bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ulaşım AŞ çevre duyarlılığı, temiz enerji kullanımı, karbon emisyonlarını azaltma gibi çevresel sürdürülebilirlik hedefleri kapsamında ele aldığı ve sosyal sorumluluk projesi olarak gördüğü fidan dikme etkinliğinin bu yıl yedincisini gerçekleştirdi.

Etkinlik, Kovid-19 bulaş riskinin devam etmesi sebebiyle 2020 yılındaki gibi bu yıl da bağış olarak yapıldı.

Başlatılan kampanya ile çalışanlar bireysel olarak Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Ormancılığı Geliştirme ve Orman Yangınları ile Mücadele Hizmetlerini Destekleme Vakfına (OGEM-VAK) fidan bağışında bulundular. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında bugüne kadar 3 bin fidan toprakla buluşturulmuş oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ulaşım AŞ Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu, gelecek nesillere yeşil bir Türkiye bırakmak için herkesin sorumluluğu olduğunu, kendilerinin de bu sorumluluğu yerine getirmek için çabaladıklarını belirtti.

2020 yılında Hatay'da yaşanan yangın felaketi sonrasında bölgenin yeniden yeşillendirilmesi için 700 adet fidan bağışında bulunduklarını aktaran Gündoğdu, çalışanların bireysel bağışlarına ek olarak, raylı sistem araçlarında ve istasyonlarında bulunan ve bir yıl boyunca sahibine ulaşılamayan varlıkların da OGEM-VAK'a fidan olarak bağışlandığını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayseri Ulaşım AŞ, 3 bin fidanı toprakla buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement