Kayseri Valisi Düzgün: Hiç Kimse Birlik ve Beraberliğimizi Bozamaz - Son Dakika
Güncel

Kayseri Valisi Düzgün: Hiç Kimse Birlik ve Beraberliğimizi Bozamaz

Kayseri Valisi Düzgün: Hiç Kimse Birlik ve Beraberliğimizi Bozamaz

– TÜRKİYE Harp Malulü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi tarafından iftar programı düzenlendi.

07.06.2016 23:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

– TÜRKİYE Harp Malulü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi tarafından iftar programı düzenlendi. Terör bitirilmesi için büyük gayretlerin sarf edildiğini belirten Vali Orhan Düzgün, "Hiç kimse birlik ve beraberliğimizi bozamaz" dedi.

Flamingo Balo salonunda gerçekleştirilen iftar yemeğine Kayseri Valisi Orhan Düzgün, eşi Gül Düzgün, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Türkiye Harp Malulü Şehit Gaziler Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Ali Yavuz, şehit aileleri ve gaziler katıldı. Törende konuşan Türkiye Harp Malulü Şehit Gaziler Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Ali Yavuz, İstanbul'da yaşanan terör saldırısını kınadığını belirtti.

Kayseri Valisi Orhan Düzgün ise, "Güneydoğu'da kararlılıkla terörün üzerine gidiliyor. Bunun neticesinde birçok kişi teslim oluyor. Hiç kimse birlik ve beraberliğimizi bozamaz. Üç seneyi aşkın süredir bulunduğum Kayseri'de Cuma günü görevimi çok kıymetli bir isme bırakacağım. Çeşitli vesilelerle bir araya geldiğim sizlerde hakkınızı helal etmenizi diliyorum" dedi.

Programda Vali Orhan Düzgün şehit aileleri yakından ilgilendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Valisi Düzgün: Hiç Kimse Birlik ve Beraberliğimizi Bozamaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement