Kayserililer'den Yüreğir Kaymakamı Genel'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kayserililer'den Yüreğir Kaymakamı Genel'e Ziyaret

Yüreğir Kaymakamlığına atanan Fatih Genel'e "hayırlı olsun" ziyaretleri devam ediyor.

21.08.2015 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüreğir Kaymakamlığına atanan Fatih Genel'e "hayırlı olsun" ziyaretleri devam ediyor.

Kayseri Erciyes Anadolu Derneği Başkanı Ahmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, Çanakkale Biga Kaymakamlığı'ndan Yüreğir'e atanan Fatih Genel'i makamında ziyaret etti.

Dernek Başkanı Şahin, Kaymakam Genel'e yeni görevinde başarı diledi.

Adana'da çok sayıda Kayserilinin yaşadığını bunların büyük bir çoğunluğunun da sanayi ve ticaretle uğraştığını belirten Şahin, "Kayserililer Derneği olarak hemşehrilerimizle bir arada olmaya gayret gösteriyoruz. Kente yeni gelen, göreve başlayan kardeşlerimizi de yönetim kurulu arkadaşlarımızla ziyaret ediyoruz. Yeni göreviniz hayırlı olsun" dedi.

Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel de Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde doğduğunu belirterek, "Adana'da görevimize yeni başladık. Kaymakam olarak değişik kentlerde devletimize milletimize hizmet ettik. Çanakkale'nin Biga ilçesinde görev yaparken Yüreğir ilçesine atandım. Burada da önceliğimiz millete hizmet olacak" diye konuştu.

Biga'da geleneksel atlı okçuluk konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını bu çalışmaları Yüreğir'de de devam ettirmek istediklerini ifade eden Genel, sözlerini şöyle tamamladı:

"Yüreğir Oğuzlar'ın Üçok soyundan gelir. Burada da geleneksel atlı okçuluk faaliyetlerini başlatacağız. 2016 yılı sonbaharında Yüreğir'de Uluslararası Tarihi Okçuluk ve Atlı Okçuluk müsabakaları düzenleyeceğiz. Şimdiden hazırlıklara başladık."

Kaymakam Genel, dernek yönetim kurulu üyeleri Osman Çelik ve Mahmut Çevik ile Anadolu Ajansı Adana Bölge Müdürlüğü Başmuhabiri İsmail İçer'in de bulunduğu ziyarette okçulukla ilgili bilgi verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kayserililer'den Yüreğir Kaymakamı Genel'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement