Kayserililer Futbol Turnuvası Başladı - Son Dakika
Güncel

Kayserililer Futbol Turnuvası Başladı

Kayserililer Futbol Turnuvası Başladı

TÜMKAYDER tarafından bu yıl 6.sı düzenlenen Tüm Kayserililer Derneği Futbol Turnuvası, Esenler Stadyumu'nda başladı.

13.11.2012 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'daki kayseri dernekleri ile üyelerinin tanışıp kaynaşmasını amaçlayan ve 22 futbol takımının katıldığı, turnuvanın açılışına Kayserililerin ilgisi büyük oldu. Turnuvanın açılışına, Ak Parti Esenler ilçe Başkanı Umut Özkan, bazı belediye meclis üyeleri, A Millî Takım Antrenörü Okan Buruk, Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Beşiktaş'ın eski milli futbolcusu İbrahim Üzülmez, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ateş, Beşiktaşlı futbolcular Necip Uysal, Atınç Nukan ve Muhammed Demirci'nin yanı çeşitli gazete ve televizyonların spor yazarı ve yorumcuları ile turnuvaya katılacak takımların oyuncuları, TÜMKAYDER Başkanı Fatih Doğan ve Yönetim Kurulu üyeleri, diğer Kayseri derneklerinin başkan ve yöneticileri katıldı.

Turnuvanın açılışında konuşan Tüm Kayserililer Derneği (TÜMKAYDER) Başkanı Fatih Doğan, bu yıl 6.sını düzenledikleri Tüm Kayserililer Futbol Turnuvası'na gösterdikleri ilgi ve katılımdan dolayı herkese teşekkürlerini sundu ve bu organizasyonun hayırlara vesile olmasını diledi. Kendilerine verdiği desteklerden dolayı Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu'ya da şükranlarını sunan Doğan, "Amacımız, bu tür organizasyonlarla gençlerimizi spora yönlendirmek ve spor hayatında başarılı olabilmelerini sağlamak" dedi. Açılışta konuşan Ak Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan da, TÜMKAYDER'in turnuva ile Kayserililerin birlik ve beraberliği için güzel bir organizasyona imza attığını belirterek, "Turnuvaya katılan tüm takımlara ve futbolcu arkadaşlara başarılar diliyorum. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından turnuva, çeşitli kurumlarda çalışan yöneticiler ve gazetecilerden oluşan şöhretler karması ile TÜMKAYDER Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan iki takımın gösteri maçına başladı. Tüm oyuncuların 38 numaralı forma giydiği maç, Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın ilk vuruşuyla başladı. Maçı, TÜMKAYDER 4-0 kazandı. Tüm Kayserililer Derneği (TÜMKAYDER) Futbol Turnuvası, 22 ayrı takımın katılımı ile her hafta sonu Esenler Stadyumu'nda devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kayserililer Futbol Turnuvası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement