Kayserispor 2013 2014 Futbol Sezonu Açılış Töreni - Son Dakika
Spor

Kayserispor 2013 2014 Futbol Sezonu Açılış Töreni

Kayserispor 2013 2014 Futbol Sezonu Açılış Töreni

Törende sarı kırmızılı ekibin yeni sezon öncesi transfer ettiği 5 futbolcu tanıtıldı

04.07.2013 23:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un 2013-2014 futbol sezonu için açılış töreni düzenlendi.

Kair Has Tesislerin'deki programa, Vali Orhan Düzgün, 2'nci Hava İkmal Bakım Merkezi ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Ali Demiral, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur, Genel Menajer Süleyman Hurma, sarı- kırmızılı ekibin futbolcuları ve teknik heyet ile çok sayıda davetli katıldı.

Spor spikeri Ümit Aktan'ın sunduğu programda, yeni sezon öncesi kadroya katılan Mert Nobre, Bilal Gülden, Taner Yalçın, Srdjan Mijailov ve Cüneyt Köz'e formaları verildi.

Törende konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, futbolda hedeflerini hep büyük tuttuğunu söyledi.

Kayserispor'da kalmasına değinen Prosinecki, "Bu takım çok profesyonel bir yapıya sahip. 8 ay boyunca bunu yakından görme imkanı buldum. Geldiğimde potansiyel sahibi çok genç ve yabancı futbolcularla harmanlanmış bir takım vardı. Buradaki serüvenim devam ediyor, çok daha büyük hedeflerimiz var" diye konuştu.

Genel Menajer Hurma ise sarı-kırmızılı takıma gönül verdiğini belirterek, "Belki bu formayı hiç giymedim ama bu formayı üzerime diktim" dedi.

-"Tesislerimizi çok modern hale getirdik"-

Kayserispor sevgisinin küçük yaşlardan başladığını ifade eden Kulüp Başkanı Mamur da, "Tesislerimizi çok modern hale getirdik. A milli takımımız bir hazırlık maçına bizim tesislerimizde hazırlandı. Sağlam ve güvenilir bir mali yapımız var. Borcu bulunmayan iki takımdan biriyiz" ifadelerini kullandı.

Kayserispor Onursal Başkanı Özhaseki ise kentin süper ligde Erciyesspor ile iki takımı olduğunu hatırlatarak, her iki takıma da başarılar diledi.

Takımların süper lig mücadelesini dostça yürütmesi gerektiğini ifade eden Özhaseki, "Başka şehirler gibi ayrılıklara düşmemeliyiz. Örnek olmalıyız. İki takımımız da ayrı gayrılığa düşmeden bu işi yürütmeli, ayrılıklara fırsat vermemeliyiz. Ne yapıyorsak şehrimiz adına yapıyoruz" ifadesini kullandı.

Kulübe katkı verenlere plaket takdim edilmesinin ardından futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler toplu fotoğraf çektirdi. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kayserispor 2013 2014 Futbol Sezonu Açılış Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement