Kayserispor Az Atıyor Gol Yemiyor - Son Dakika
Güncel

Kayserispor Az Atıyor Gol Yemiyor

Süper Lig'de alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Kayserispor, 28'inci haftanın sonunda 19 golle ligin en az gol atan, yediği 27 golle de Fenerbahçe'nin ardından en az gol yiyen takımı oldu.

12.04.2016 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Kayserispor, 28'inci haftanın sonunda 19 golle ligin en az gol atan, yediği 27 golle de Fenerbahçe'nin ardından en az gol yiyen takımı oldu.

Sezona forvette oynayan Van Derley, Yakubu, Sinan Bakış ve Biseswar ile başlayan sarı kırmızılı takım, 2'nci yarıda da Slovakya'nın Zilina takımının santrforu Brezilyalı William Olivera'yı da renklerine kattı. Ancak, Breazilyalı oyuncu, ikinci yarıda forma giydiği 9 karşılaşmada henüz siftah yapamadı. Olivera, sakatlığı nedeniyle Kayserispor'un Çaykur Rizespor deplasmanı ve sahasındaki Antalyaspor karşılaşmalarında da oynayamadı. Sarı kırmızılı bir başka gol umudu olan Brezilyalı Van Derley'de ayağından ameliyat olduğu için 2'nci yarıda foma giyemedi. Teknik direktör Tolunay Kafkas'ın döneminde kadro dışı bırakılan Yakubu ise yeni teknik direktör Hakan Kutlu tarafından yeniden kadroya alındı. Ancak, tecrübeli bu oyuncu da kısıtlı olarak görev aldığı dakikalarda fileleri havalandıramadı.

Kayserispor Süper Lig'de 19 golle ligin en az gol atan takımı olurken başarılı savunmasıyla dikkati çekti. Sarı kırmızılılar, kalesinde 27 gol görüp, 21 gol yiyen Fenerbahçe'den sonra ligin en az gol yiyen 2'nci takımı olmayı başardı.

Futbol Şube sorumlusu Ahmet Yıldız, Portekiz'de ameliyat olduktan sonra önceki gün Kayseri'ye dönen Van Derley ile 2 haftadır sakatlığı nedeniyle oynayamayan William Olivera'nın şansızlığından söz ederken şunları söyledi:

"Ne yazık ki çok başarılı bir savunma yapmamıza karşın, gol yollarında aynı başarıya gösteremedik. Direkten dönen toplar, verilmeyen penaltılar da işin cabası. Gol yollarındaki sıkıntıyı üzerimizden atarsak, sorun yaşamayız. Van Derley ile Oliveria'nın kısa sürede kadromuza dönmesi için sağlık ekibimiz elinden geleni yapıyor. Keza orta alanda oyun kurucu Samba Sow'un da kolunun kırılması ve yaklaşık 1 aydır oynayamaması, bizi olumsuz etkiledi."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayserispor Az Atıyor Gol Yemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement