Kayserispor'da Hedef Antalyaspor'dan Puan ya da Puanlar Almak - Son Dakika
Güncel

Kayserispor'da Hedef Antalyaspor'dan Puan ya da Puanlar Almak

İLYAS KAPLAN/KAYSERİ, DHA Kayserispor, cuma günü evinde konuk edeceği Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

12.09.2017 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İLYAS KAPLAN/KAYSERİ, DHA Kayserispor, cuma günü evinde konuk edeceği Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligde ilk deplasman galibiyetini alan Kayserispor bu hafta evinde konuk edeceği Akdeniz ekibi için çalışmalarına devam ediyor. Kadir Has Tesisleri'nde sabah idmanı ile çalışmalarına devam eden takımda milli takımdan hafif sakatlıkla dönen Asamoah Gyan düz koşu yaptı. Sivasspor galibiyetini geride bırakarak Antalyaspor maçını düşünmeye koyuldukları kaydeden teknik direktör Marius Sumudica, "Oyuncularım Sivas galibiyetini kutlamayı hak ettiler. Ancak artık bu sevinci geride bırakmalıyız. Zira, cuma günü maçımız var. Antalyaspor maçını puan ya da puanlarla kapatmadığımız takdirde Sivasspor galibiyetinin bir anlamı kalmaz. Oyuncularıma öncelikle bunu anlattım" diyerek sözlerine başladı. Romen teknik patron sözlerini şöyle sürdürdü:

"ONBİRE KOYAMADIĞIM OYUNCULARIMIN YÜZÜNE BAKAMIYORUM"

"Güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Antalyaspor geçen sene 2 maçta da Kayserispor'u yendi. Büyük oyuncuları var. Galatasaray'a karşı puan aldılar, o yüzden bu maça odaklanmalıyız ve oyunu kontrol etmelerine izin vermemeliyiz. Taraftara yine ihtiyacımız var. Birlik olmalıyız ve bu iyi gidişi devam ettirmeliyiz. Hayatta olduğu gibi futbolda da bazen yükselirsin bazen düşersin. Biz şimdi iyi günlerdeyiz. Bunu devam ettirmek istiyoruz. 17 yeni oyuncumuz var. Transfer ettiğimiz futbolcular bize hazır geldiler. Antrenmanımızda 22 oyuncu var. İlk 11'i seçmek çok zor. Bazen ilk 11'e koyamadığım isimlerin yüzüne bakamıyorum. Maç anında en hazır ismi seçip kadroya yerleştirmek de hocanın işi. Antalyaspor maçına gelince de eminim ki puanlar alacağız" diye konuştu. PASTA KESTİLER

Antrenman öncesi Romen teknik Direktör Marius Sumudica'nın teknik ekibinde yer alan ve 48 yaşına basan antrenör-kondisyoner Carmel Barbulescu için doğum günü pastası kesildi. Sarı kırmızılı teknik kadro ve oyuncular Barbulescu'yu alkışlayıp, tebrik ettiler.

WELLINTON'A YÜZ VERMEDİLER

Sarı kırmızılı yöneticiler, haksız ve tek taraflı fesih nedeniyle Kayserispor'dan kopan sarı kırmızılı ekibin eski oyuncusu Wellinton'la Karpuzatan Tesisleri'nde görüşme yapmak istemediler. Kayserispor Futbol Şubesi Başkanı Mehmet Çakmak Uyar, "O son sözünü söyledi ve tek taraflı fesih yaptı. Biz de gerek TFF gerekse FIFA nezdinde bu oyuncuya gerekli şartları yerine getirdiğimizi belgeleyerek, kulübümüzden onay almadan transfer yapmasına şerh koydurduk. Üstelik, sezon başında kendisi kampa katılmadığı için noter tarafından düzenlenen belgeler gereği ödemesi gereken para cezaları da bulunuyor. O nedenle yönetimimizin belirlediği bonservis bedelini ödediği takdirde, konulan şerhi kaldırır ve bonservisini veririz. Şu anda özür dileyip, takıma katılmak istese bile buna ne biz ne de yönetmelikler müsaade etmez" dedi.

Kayserisporlu yöneticiler, Wellinton'un tesislere gelmemesini, yöneticilerle kulüp avukatı bürosunda görüşmesi için haber gönderdiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayserispor'da Hedef Antalyaspor'dan Puan ya da Puanlar Almak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mersin Silifke'de Çilek Fiyatları Düştü
    10:03 Mersin Silifke'de Çilek Fiyatları Düştü

    Mersin Silifke'de açıkta çilek hasadının başlamasıyla birlikte 120 TL'ye ulaşan ürünün fiyatı 50 TL'ye kadar düştü. Çilek üretimi, yüzlerce kadına ekmek kapısı olurken, Türkiye'nin her tarafına ve bazı ülkelere ihraç ediliyor.

  • Kartal Belediyesi'nden minik öğrencilerin resim sergisi
    10:02 Kartal Belediyesi'nden minik öğrencilerin resim sergisi

    Kartal Belediyesi'nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören minik öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı konu alan 'Sanatın Çocukları' adlı resim sergisine imza attı. Sergi, büyük beğeni topladı.

  • Uşak'ta Ruhsatsız İşletmeler Kapatıldı
    10:02 Uşak'ta Ruhsatsız İşletmeler Kapatıldı

    Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde ruhsatsız işletmeler tespit edildi ve kapatıldı. Belediye Başkanı Özkan Yalım, halkın huzurunu bozabilecek hiçbir duruma izin vermeyeceklerini belirtti.

  • Kadirli'de çocuğa motosiklet çarptı
    09:59 Kadirli'de çocuğa motosiklet çarptı

    Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan çocuğa motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle hem çocuk hem de motosiklet kullanıcısı yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

  • Mersin'in ilk kadın muhtarları mazbatalarını alıp göreve başladı
    09:58 Mersin'in ilk kadın muhtarları mazbatalarını alıp göreve başladı

    Mersin'in Mut ilçesinde iki kadın muhtar adayı seçimleri kazanarak göreve başladı. Fatma Ayan ve Fatma Dorla, mazbatalarını alarak Tuğrul Mahallesi ve Çömelek Mahallesi'nde muhtarlık görevine başladı. Ayan ve Dorla, kadınların seçme ve seçilme hakkını kullanarak bu başarıyı elde ettiklerini belirtti. İkinci sıraya yerleşen Dorla, köyünde eksikliklerin giderilmesi için çalışacağını ifade etti.


Advertisement