Kayserispor, Topçu ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı - Son Dakika
Spor

Kayserispor, Topçu ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Kayserispor, Topçu ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Kayserispor, Teknik Direktör Mutlu Topçu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

26.06.2014 13:06  Güncelleme: 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayserispor, teknik direktör Mutlu Topçu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Topçu, "En büyük hedefimiz şampiyon olmaktır" dedi.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Şahin, Mutlu Topçu ile 3 yıllığına sözleşme imzaladıklarını söyledi. Şahin, yeni teknik adam Topçu'nun kulübe yabancı olmadığını belirterek, "Bugün burada kıymetli hocamız Mutlu Topçu ile önümüzdeki 3 yıl için sözleşme imzalıyoruz. Kendisi daha önce kulübümüzü yakından tanıyan, emekleri geçmiş, bize yabancı olmayan bir hocamızdır. Gerek futbolculuk döneminde gerek hocalık döneminde şampiyonluklar ve büyük başarılar yaşamış bir hocamızdır. İnşallah bu yıl da bundan sonraki yıllar içerisinde de kulübümüze çok büyük emekleri geçeceğine inandığımız, şampiyonluk yaşatacağına inandığımız bir hocamızdır. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

TOPÇU: "KAYSERİ'YE GELMEKTEN GURUR DUYUYORUM"

Yönetim kurulu üyeleri Yücel Şahin ve Oğuz Ortaköylüoğlu'nun da katıldığı basın toplantısında konuşan Kayserispor'un yeni teknik direktörü Mutlu Topçu, Kayseri'ye gelmekten gurur duyduğunu söyledi.

Kayserispor Başkanı Recep Mamur'a teşekkür eden Topçu, "Hayırlı olsun demek istiyorum. Kayseri'ye gelmekten ve tekrar yıllar sonra Kayserispor'da çalışmaktan çok gurur duyuyorum. Bunun için başta başkanımız Sayın Recep Mamur'a ve genel menajerimiz Süleyman Hurma'ya çok teşekkür ediyorum. İyi bir ekiple çalışacağım. İyi bir takımımız var. İyi bir oyuncu grubumuz var" diye konuştu.

"SÜPER LİGE ÇIKACAĞIMIZA İNANIYORUM"

Kayserispor'da hedefleri ile ilgili konuşan Mutlu Topçu, "Hedefimiz bu oyuncu grubunun enerjisini en üst seviyeye çıkarabilmektir. Sahada da çağdaş futbolun gereğini yerine getirebilmektir. Sahada ne yaptığını bilen, çabuk oynayan ve dikine oynayan bir takım oluşturabilmektir. Ayrıca Kayserisspor'un yıllardır yapmış olduğu gibi genç ve yetenekli oyuncularımızı Türk futboluna kazandırmak istiyoruz. Bunun için basın mensuplarının ve taraftarlarımızın çok desteğine ihtiyaç var. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da taraftarlarımızın yoğun desteğini vereceklerine gönülden inanıyorum. İnşallah iyi bir sinerji oluşturup Kayserispor'u layık olduğu süper lige çıkarabileceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

Bir gazetecinin 'En büyük hedefiniz ne?' sorusuna Mutlu Topçu, "En büyük hedefimiz şampiyon olmaktır. Kayserispor'dan söz ediyorsak, şampiyonluktan başka bir şey söz konusu değildir" cevabını verdi.

Konuşmaların ardından 3 yıllık sözleşmeye imza atan teknik adam Mutlu Topçu, objektiflere poz verdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kayserispor, Topçu ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement