Kaz Dağı'ndan Gelen Dosttan, Foça Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Kaz Dağı'ndan Gelen Dosttan, Foça Ziyareti

Kaz Dağı\'ndan Gelen Dosttan, Foça Ziyareti

Kaz Dağı ve Madra Dağı Belediyeler Birliği Başkanı Cahit İnceoğlu, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a nezaket ziyaretinde bulundu.

01.03.2016 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaz Dağı ve Madra Dağı Belediyeler Birliği Başkanı Cahit İnceoğlu, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Kaz Dağı ve Madra Dağı Belediyeler Birliği Başkanı Cahit İnceoğlu, Kıyı Ege Belediyeler Birliği Üyesi Foça Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti. Doğa ve çevre sağlığının korunması alanlarında, belediyeleri ilgilendiren konularda araştırma, geliştirme dahil çeşitli çalışmalar yapan Kaz Dağı ve Madra Dağı Belediyeler Birliği Başkanı Cahit İnceoğlu, "Faaliyet gösterdiğimiz alanlarla ilgili kurum ve kuruluşlarla, işbirliği ve dayanışma içinde olmayı çok önemsiyoruz. Bugün İzmir'in şirin ilçesi Foça'nın belediye başkanı Sayın Gökhan Demirağ'ı ziyaret ettik. Ortaklaşa yapılabilecek faaliyetler konusunda görüştük" dedi.

"DAYANIŞMA, BİZE GÜÇ VERİR"

Başkan Cahit İnceoğlu'nun ziyaretinin kendilerini çok memnun ettiğini belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ da, "Bilgi paylaşımı ve dayanışma sağlamak, bizlere büyük güç verir. Kaz Dağı ve Madra Dağı Belediyeler Birliği'ne ve Sayın Başkan Cahit İnceoğlu'na çalışmalarında başarılar diler, her zaman birlikte olacağımızı belirtir, saygılarımı sunarım" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaz Dağı'ndan Gelen Dosttan, Foça Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement