Kaza Anı Kameraya Böyle Yansıdı - Son Dakika
Güncel

Kaza Anı Kameraya Böyle Yansıdı

Koşuyolu'nda meydana gelen trafik kazası saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

19.01.2013 12:20  Güncelleme: 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un Koşuyolu semtinde ticari taksiyle ara sokaktan gelen başka bir otomobilin çarpıştığı kaza anı yakındaki işyerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Kazada ticari taksi arkadan aldığı darbe sonucunda daracık sokakta olduğu yerde 180 derece döndü.

TAKSİDEKİ YOLCU HASTANEYE KALDIRILDI

Kaza bugün saat 11:43'te Cenab Şahabettin Sokakta meydana geldi. Kendi yolunda dikkatsizce seyreden ticari taksiyle, alt sokaktan gelen ve yine dikkatsizce seyreden başka bir otomobilin çarpıştığı kazada taksinin içinde müşteri olarak bulunan hemşire, kafasını ön koltuğa çarparak hafif şekilde yaralandı. Kazanın ardından yaralı kadın hastaneye kaldırıldı.

KAZAYI KIL PAYI ATLATTI

Kaza anında olay yerinden geçen ve görüntülerde de görünen bir kişi taksinin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Eğer yolda yürüyen şahıs biraz daha geride olsa ya da taksi biraz daha savrulsa bir facia yaşanabilirdi.

Kaşla göz arasında meydana gelen kazada yaralanan hemşire dışında hiçkimseye bir zarar gelmedi. Araçlarda maddi hasar oluştu ancak yine söz konusu hasar büyük ölçülerde değil.

Kaza Anı Kameraya Böyle Yansıdı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Kaza Anı Kameraya Böyle Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement