Kaza Geçiren Milletvekili Yüksel ile İlgili Basın Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Kaza Geçiren Milletvekili Yüksel ile İlgili Basın Açıklaması

Kaza Geçiren Milletvekili Yüksel ile İlgili Basın Açıklaması

AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel’in geçirdiği trafik kazası sonrası kaldırıldığı hastanede kendisini ziyaret eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, doktorlardan bilgi aldı.

12.08.2016 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel'in geçirdiği trafik kazası sonrası kaldırıldığı hastanede kendisini ziyaret eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, doktorlardan bilgi aldı.

Kaza ile ilgili bilgi aldıktan sonra basın mensuplarına açıklama yapan AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, "Cuma namazından çıktıktan sonra çok tatsız bir haber aldık. Milletvekilimiz Sayın Abdulkadir Yüksel Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki bir düğüne giderken, Nizip ilçesi yakınlarında bir trafik kazası geçirdi. Çok şükür şu anda herhangi bir hayati tehlikesi yok. Sadece kaburgalarında biraz ezilme ve çatlak olabilir. Milletvekilimizin yanında bulunan 2 arkadaşımızın da sağlık durumları iyi. Birinin kolunda birinin de ayağında kırık var. Kazanın oluş şekline ve arabasının durumuna baktığımız zaman, Cenabı Allah Abdulkadir vekilimizi bize bağışladı diyoruz" diye konuştu.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel'in içinde bulunduğu Mustafa Kurt idaresindeki 27U0400 plakalı araç, bugün öğle saatlerinde, Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu 25'inci kilometresinde acil dönüş bölmelerinden çıkan ve ters yönden gelen Mustafa Kemal Çolak idaresindeki 27L5170 kamyonet ile kafa kafaya çarpışmış, daha sonra Nizip Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülmüştü. Burada ilk müdahalesi yapılan Milletvekili Yüksel daha sonra ambulans ile Gaziantep Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişti.

Öte yandan yaşanan trafik kazasında Milletvekili Abdulkadir Yüksel'in yanı sıra, makam şoförü Mustafa Kurt ve diğer araçta bulunan Mustafa Kemal Çolak, Orhan Kılıç, İsmet Karayılan da yaralandı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaza Geçiren Milletvekili Yüksel ile İlgili Basın Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement