Kaza Kurbanı Aile, Son Yolculuklarına Yan Yana Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Kaza Kurbanı Aile, Son Yolculuklarına Yan Yana Uğurlandı

Kaza Kurbanı Aile, Son Yolculuklarına Yan Yana Uğurlandı

Afyonkarahisar’da dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden aynı aileden 3 kişi, Aydın’da yan yana son yolculuklarına uğurlandı.

12.05.2017 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden aynı aileden 3 kişi, Aydın'da yan yana son yolculuklarına uğurlandı.

Afyonkarahisar- Antalya karayolu 75. kilometresi Ballık köyü kavşağında dün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Aydın'dan Ankara'ya gitmekte olan Gökhan Binici idaresindeki 09 US 530 plakalı otomobil, yol kenarında park halinde duran traktör römorkuna arkadan çarpmıştı. Kazada DSİ Aydın 21. Bölge Müdürlüğünde kaloriferci olarak görev yapan Suat Ürküt (45) olay yerinde hayatını kaybederken, yaralılar Necla Ürküt, Ulviye Binici, Görkem Binici ve sürücü Gökhan Binici ise ambulanslarla hastanelere sevk edilmişti. Yaralılardan Necla Ürküt (43) ve Ulviye Binici (78) de kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetmişti.

Kazada hayatını kaybeden Suat Ürküt, eşi Necla Ürküt ve kayınvalidesi Ulviye Binici için İncirliova eski Koçarlı yolundaki Aşağı Cami'de cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye, kazada yaralanan ailenin diğer fertlerinin yanı sıra ailenin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Musalla taşına yan yana konan cenazeler için ayrı ayrı cenaze namazı kılındı. Cenaze namazları sonrası İncirliova Mezarlığı'nda yan yana açılan mezarlarla cenazeler son yolculuklarına uğurlandı. Suat ve Necla Ürküt çiftinden geriye ailecek çekildikleri mutluluk fotoğrafları kaldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaza Kurbanı Aile, Son Yolculuklarına Yan Yana Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement