Kaza Yapan Motosiklet Sürücüsünü Arkadaşı Bir An Olsun Yalnız Bırakmadı - Son Dakika
3.Sayfa

Kaza Yapan Motosiklet Sürücüsünü Arkadaşı Bir An Olsun Yalnız Bırakmadı

Kaza yapan motosiklet sürücüsünü arkadaşı bir an olsun yalnız bırakmadı Kaygan zemin kazayı beraberinde getirdiİSTANBUL - Dolmabahçe Meydan'da meydana gelen motosiklet kazasında özel bir firmada kuryelik yapan Mehmet Oğuz isimli sürücü yaralandı.

10.01.2019 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaza yapan motosiklet sürücüsünü arkadaşı bir an olsun yalnız bırakmadı

Kaygan zemin kazayı beraberinde getirdi

İSTANBUL - Dolmabahçe Meydan'da meydana gelen motosiklet kazasında özel bir firmada kuryelik yapan Mehmet Oğuz isimli sürücü yaralandı. Meslektaşının kaza yaptığını gören bir başka kurye ise sağlık ekipleri gelene kadar arkadaşının elini bir an olsun bırakmadı.

Beşiktaş, Dolmabahçe Meydanı'nda meydana gelen kaza iddialara göre şöyle gerçekleşti. Taksim'den Beşiktaş istikametine motosikletiyle seyir halinde olan Murat Oğuz, Dolmabahçe Meydan'a dönüş yaptığı esnada yağışın etkisiyle kayganlaşan zeminde direksiyon hakimiyetini kaybederek kaydı. Sürücü Mehmet Oğuz motosikletiyle beraber yere düştü. Motosiklet sürücünün üzerine devrilirken kazayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ambulansın beklendiği esnada meslektaşı olduğu öğrenilen bir kişi ise yaralı sürücünün başından ayrılmayarak arkadaşına moral vermeye çalıştı.

Vatandaşların ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri ise ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı sürücü Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza Yapan Motosiklet Sürücüsünü Arkadaşı Bir An Olsun Yalnız Bırakmadı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kaza Yapan Motosiklet Sürücüsünü Arkadaşı Bir An Olsun Yalnız Bırakmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement