Kazada Hayatını Kaybeden Aile Toprağa Verildi - Son Dakika
3.Sayfa

Kazada Hayatını Kaybeden Aile Toprağa Verildi

Kazada Hayatını Kaybeden Aile Toprağa Verildi

Uşak'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada hayatın kaybeden aynı aileden 3 kişi, İzmir'in Menderes ilçesinde toprağa verildi.

05.02.2019 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada hayatın kaybeden aynı aileden 3 kişi, İzmir'in Menderes ilçesinde toprağa verildi.

Uşak'tan İzmir istikametine giderken dün geçirdikleri trafik kazasında ölen Fahrettin Hacıoğlu (62) ve eşi Safiye Hacıoğlu (61) ile oğulları Mesut Hacıoğlu'nun (39) cenazeleri Menderes ilçesi Gazipaşa Mahallesi'ndeki evlerine getirilerek helallik alındı.

Aynı aileden 3 kişi için daha sonra Mestanlı Camisi'nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı.

Kazada anne babası ile ağabeyini kaybeden Zekiye Ata ile ailenin gelini Ayşegül Hacıoğlu uzun süre gözyaşı döktü.

Eşinin cenazesinin başına gelen Ayşegül Hacıoğlu, "Bir yaşındaki bebeğimizle yalnız kaldık. O artık babasız mı büyüyecek? Babasını hiç tanımayacak mı? Doğum günü yapacaktık, babası gelsin diye erteledik. Şimdi ona doğum günü yapamayacak mıyız?" diyerek ağladı.

Aileden geriye kalan Zekiye Ata'nın İzmir Ayakkabıcılar Odası Başkanı olan Yalçın Ata'nın gelini olduğu öğrenildi.

Bulgaristan göçmeni olduğu belirtilen ailenin Ankara'ya pasaport ve çifte vatandaşlık işlemleri için gittikleri, dönüş yolunda ise kazanın meydana geldiği belirtildi.

Ailenin 3 üyesinin cenazeleri, Görece Mezarlığı'na defnedildi.

Kaza

Uşak'tan İzmir istikametine giden Fahrettin Hacıoğlu'nun (62) kullandığı 35 PN 740 plakalı otomobil, Çınar köyü yakınlarında yolun karşı yönünden gelen Ali Yılmaz idaresindeki 64 KY 400 plakalı otomobille çarpışmış, kazada, Fahrettin Hacıoğlu ve eşi Safiye Hacıoğlu (61) olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan oğulları Mesut Hacıoğlu (39) ile diğer otomobilin sürücüsü Ali Yılmaz kaldırıldıkları Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatlarını kaybetmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Kazada Hayatını Kaybeden Aile Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzurum'da kız meselesi yüzünden çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü
    12:36 Erzurum'da kız meselesi yüzünden çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü

    Erzurum'da Atatürk Üniversitesi Yerleşkesi girişinde kız meselesi yüzünden çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada iki kişi bıçakla yaralanırken saldırgan, sivil araştırma ekiplerinin takibi sonucu kısa sürede yakalandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı, şüpheli ise adliyeye sevk edildi.

  • Konya'da otomobil takla attı: 2 yaralı
    12:34 Konya'da otomobil takla attı: 2 yaralı

    Konya'nın Karapınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil takla attı ve 2 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

  • Isparta'da boğazına şeker kaçan ilkokul öğrencisi Heimlich manevrası ile kurtarıldı
    12:29 Isparta'da boğazına şeker kaçan ilkokul öğrencisi Heimlich manevrası ile kurtarıldı

    Isparta'da bir ilkokul öğrencisi, boğazına şeker kaçması sonucu nefes alamaz hale geldi. Nöbet tutan öğretmen, Heimlich manevrası yaparak öğrenciyi kurtardı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Öğretmenin daha önce aldığı ilkyardım eğitimi sayesinde öğrencinin hayatı kurtarıldı.

  • Tekirdağ'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 11 şüpheli yakalandı
    12:27 Tekirdağ'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 11 şüpheli yakalandı

    Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda Süleymanpaşa, Çerkezköy ve Saray ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda 11 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda yapılan aramalarda 140 gram sentetik uyuşturucu, 409 uyuşturucu hap ve 8 gram esrar ele geçirildi. Olay sonucunda 11 şüpheli gözaltına alındı.

  • Zonguldak'ta Kontrolden Çıkan Otomobil Karşı Yola Geçti, Sürücü 20 Metreden Aşağıya Uçmaktan Son Anda Kurtuldu
    12:26 Zonguldak'ta Kontrolden Çıkan Otomobil Karşı Yola Geçti, Sürücü 20 Metreden Aşağıya Uçmaktan Son Anda Kurtuldu

    Zonguldak-Ankara karayolu Gökgöl Mağarası mevkisinde meydana gelen kazada, bir otomobil kontrolden çıkarak karşı yola geçti. Kazada yaralanan sürücü, 20 metreden aşağıya uçmaktan son anda kurtuldu. Olay yerine gelen vatandaşlar ve sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen sürücünün sağlık durumu iyi olduğu belirtildi. Polis ekipleri, güvenlik önlemi alarak yol güvenliğini sağladı.

  • Düzce'de Kavşakta Meydana Gelen Kaza Sonucu 3 Kişi Yaralandı
    12:22 Düzce'de Kavşakta Meydana Gelen Kaza Sonucu 3 Kişi Yaralandı

    Düzce'de Konuralp Düzköy mevkiinde meydana gelen kazada, Selçuk B. idaresindeki bir cip ile Ayhan S. idaresindeki Kia marka cip çarpıştı. Kazada her iki araçta bulunan sürücüler ve bir kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Kaza sebebiyle yol bir süreliğine tek şeritten verildi, ardından normal seyrine döndü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Şırnak'ta Taciz İddiasıyla Darp Edilen Uzman Çavuşun Mahkemede İfadesi
    12:22 Şırnak'ta Taciz İddiasıyla Darp Edilen Uzman Çavuşun Mahkemede İfadesi

    Şırnak'ta bir kadını taciz ettiği iddiasıyla darp edilen uzman çavuşun mahkemede verdiği ifade ortaya çıktı. Zanlı, yardım etmek amacıyla binaya girdiğini ve kadınların bağırmaya başladığını söyleyerek suçlamaları reddetti. Mahkeme tarafından tutuklanan zanlı, suçlamaları kabul etmediğini ve iftira atanlardan şikayetçi olduğunu belirtti.


Advertisement