Kazada hayatını kaybeden genç son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika
3.Sayfa

Kazada hayatını kaybeden genç son yolculuğuna uğurlandı

Kazada hayatını kaybeden genç son yolculuğuna uğurlandı

Sakarya'nın Akyazı ilçesi D-140 karayolunda meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 24 yaşındaki Sevda Nur Bıçak son yolculuğuna uğurlandı.

21.09.2021 15:50  Güncelleme: 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Akyazı ilçesi D-140 karayolunda meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 24 yaşındaki Sevda Nur Bıçak son yolculuğuna uğurlandı.

Kaza, dün D-140 karayolu Küçücek Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adapazarı yönüne doğru giden ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 54 BC 206 plakalı otomobil, Akyazı'dan Küçücek istikametine gitmek üzere kavşağa giren 54 AAY 438 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada hurdaya dönen otomobillerden 54 BC 206 plakalı araçta bulunan G.A., Y.C. ve E.D. ile diğer otomobilde bulunan Sevda Nur Bıçak (24) ağır yaralanmıştı. Bıçak, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

Bir çocuk annesi olduğu öğrenilen Bıçak, Dokurcun Paşalar Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kazada hayatını kaybeden genç son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu
    00:52 Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan hastanenin bahçesindeki trafoda çıkan yangın, paniğe neden oldu. Yangın, hızlı bir şekilde kontrol altına alınarak söndürüldü. Tedbir amacıyla hastanenin elektriği bir süre kesildi.

  • Giresun'da Soyulan Kuyumcudan Çalınan Altınlar Bulundu
    00:48 Giresun'da Soyulan Kuyumcudan Çalınan Altınlar Bulundu

    Giresun'un Bulancak ilçesinde gerçekleşen kuyumcu soygununda çalınan altınlar, Giresun Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan titiz çalışmalar sonucunda kısa sürede bulundu. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, Giresun'un huzuru için çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.

  • Bursa İl Jandarma Komutanlığı Kırsal Bölgelerde Uygulama Yaptı
    00:35 Bursa İl Jandarma Komutanlığı Kırsal Bölgelerde Uygulama Yaptı

    Bursa İl Jandarma Komutanlığı, kentin kırsal bölgelerinde vatandaşların huzur ve güveni için uygulama gerçekleştirdi. Uygulama sonucunda çeşitli suçlardan aranan 25 kişi yakalanırken, uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca, trafik denetimlerinde 72 araç sürücüsüne toplamda 233 bin lira idari ceza kesildi ve 24 araç trafikten men edildi.

  • Safranbolu Devlet Hastanesi'nde Trafoda Yangın Çıktı
    00:33 Safranbolu Devlet Hastanesi'nde Trafoda Yangın Çıktı

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan Safranbolu Devlet Hastanesi'nin bahçesindeki trafoda çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın, polis ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı. Hastanenin elektriği tedbir amacıyla bir süre kesildi.

  • Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralandı
    00:19 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralandı

    Manisa'nın Selendi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında okul servisi ile kapalı kasa kamyonet çarpıştı. Kazada 9 öğrenci hafif şekilde yaralanırken Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, öğrencileri hastanede ziyaret etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement