Kazada Ölen 4 Kişi Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Kazada Ölen 4 Kişi Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

Kazada Ölen 4 Kişi Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

Ardahan'dan Bursa'ya giderken Erzincan'da geçirdikleri kazada yaşamlarını yitiren 5 kişiden 4'ünün cenazeleri, Posof İlçesi'ne bağlı Alabalık Köyü'nde toprağa verildi.

04.09.2013 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan'dan Bursa'ya giderken Erzincan'da geçirdikleri kazada yaşamlarını yitiren 5 kişiden 4'ünün cenazeleri, Posof İlçesi'ne bağlı Alabalık Köyü'nde toprağa verildi.

Kaza, önceki gün Erincan- Sivas karayolunun 106'ncı kilometresinde, Kızıldağ Geçidi'ne 4 kilometre kala Gemecik Köyü yakınında meydana geldi. İstanbul'dan Erzincan'a giden Vural Avgül yönetimindeki 34 TP 2219 plakalı yolcu otobüsü, karşı yönden şerit ihlali yaparak geldiği öne sürülen Necdet Doğan'ın kullandığı 16 KHC 43 plakalı hafif ticari araca çarptı. Ön tarafı otobüsün altına giren hafif ticari araç, sürüklenip hurdaya döndü. Kazada, memleketleri Ardahan'da tatillerini geçirdikten sonra Bursa'nın İnegöl İlçesi'ne dönen sürücü tekstil işçisi Necdet Doğan (42), eşi Güldane (39), çocukları Özlem (13) ve Abdulsamet Doğan (6) ile yakınlarının çocuğu Merve Öner (11) araç içinde yaşamlarını yitirdi. Sürücü Necdet Doğan'ın kızı Hilal Doğan (12) ile yine bir yakınlarının oğlu olan Yunus Emre Öner (9) ağır yaralandı. Yaralı 2 çocuk hastanede tedavi altına alındı.

Kazada ölen Necdet Doğan ile eşi Güldane, çocukları Abdulsamet ve Özlem Doğan için bugün Posof İlçesi'ndeki Merkez Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine, Posof Kaymakamı İbrahim Halil Şivgan, Belediye Başkanı CHP'li Şükrü Bozyiğit, İlçe Müftüsü Ali Çetin ile vatandaşlar katıldı. Cenaze töreninde Doğan ailesinin yakınları güçlükle ayakta dururken gözyaşları sel oldu.

Müftü Ali Çetin'in kıldırdığı namazın ardından cenazeler, Alabalık Köyü'ndeki evlerine götürüldü ve burada yakınlarından helallik istendi. Cenazeler daha sonra köy mezarlığında yan yana kazılan 4 mezara defnedildi.

Aynı kazada ölen akrabaları Emre Öner'in cenazesi ise götürüldüğü Bursa'da toprağa verildi. - Ardahan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazada Ölen 4 Kişi Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement