Kazada Ölen Aynı Aileden 5 Kişinin Cenazesi Defnedildi - Son Dakika
3.Sayfa

Kazada Ölen Aynı Aileden 5 Kişinin Cenazesi Defnedildi

Konya-Karapınar kara yolunda otomobille tırın çarpışması sonucu yaşamını yitiren Uzman Çavuş Murtaza Kılçık ile babası, eşi ve iki oğlunun cenazesi, memleketleri Adana'nın Kozan ilçesinde defnedildi.

18.01.2019 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya- Karapınar kara yolunda otomobille tırın çarpışması sonucu yaşamını yitiren Uzman Çavuş Murtaza Kılçık ile babası, eşi ve iki oğlunun cenazesi, memleketleri Adana'nın Kozan ilçesinde defnedildi.

Önceki gün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Kılçık (39) ile babası Mehmet (67), eşi Naile (36), oğulları Emin Can (14) ile Mert Kılçık'ın (8) cenazesi Karacaoğlan Mahallesi'ndeki evlerinin önüne getirilerek helallik alındı.

Daha sonra cenazeler, Çamlarca Mahallesi Sağnaklı Mezarlığına getirildi.

Burada kılınan namazın ardından aynı aileden 5 kişinin cenazesi toprağa verildi.

Kılçık ailesinin yakınları güçlükle sakinleştirildi.

Konya-Karapınar kara yolunda, 16 Ocak Çarşamba günü, Murtaza Kılçık idaresindeki otomobil, aynı yönde seyreden Orhan T'nin kullandığı tırla çarpışmış, otomobil sürücüsü ile aynı araçtaki 4 yakını hayatını kaybetmişti.

Kazada Ölen Aynı Aileden 5 Kişinin Cenazesi Defnedildi
Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Kazada Ölen Aynı Aileden 5 Kişinin Cenazesi Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Eskişehir'de 163 Bin TL Değerinde Hırsızlık Yapan 2 Şüpheli Yakalandı
    11:02 Eskişehir'de 163 Bin TL Değerinde Hırsızlık Yapan 2 Şüpheli Yakalandı

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, farklı ilçelerde gerçekleştirilen 3 ayrı hırsızlık olayının şüphelileri olan S.C. ve Z.F. isimli şahıslar yakalanarak adliyeye sevk edildi. Toplam değeri 163 bin TL olan hırsızlık olaylarına ilişkin olarak başlatılan çalışmalarda şüphelilerin kimlik bilgileri tespit edildi.


Advertisement