Kazada Ölen Genç Öğretmen ve Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
3. Sayfa

Kazada Ölen Genç Öğretmen ve Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kazada ölen genç öğretmen ve babası son yolculuğuna uğurlandıMALATYA - Trafik kazasında hayatını kaybeden Özlem öğretmen ile babası gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandılar.

21.06.2018 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kazada ölen genç öğretmen ve babası son yolculuğuna uğurlandı

MALATYA - Trafik kazasında hayatını kaybeden Özlem öğretmen ile babası gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandılar.

Gazitantep'in Şahinbey ilçesinden Malatya'yanın Kuluncak ilçesine bağlı Sofular Mahallesi Ortaokuluna Fen Bilgisi öğretmeni olarak tayini çıkan Öğretmen Özlem Kılıç(28), babası Mehmet Kılıç ve kardeşi Oğuzhan Kılıç ile birlikte dün ilçeye ev bakmaya gitti. Ancak gece saatlerine kadar eşi ve çocuklarından haber alamayan anne durumu polise bildirince korkunç gerçek ortaya çıkmıştı.

Hekimhan-Malatya karayolunun 24.kilometresinde uçurumdan uçmuş olarak bulunan araçta sürücü Mehmet Kılıç ile öğretmen kızı Özlem Kılıç olay yerinde hayatlarını kaybettiği belirlendi. Oğuzhan Kılıç'ın ağır yaralandığı kaza da otopsi işlemleri tamamlanan baba ve kızı için bugün şehir mezarlığında cenaze namazı kılındı.

İkindi namazı sonrası kılınan cenaze namazı sonrası Özlem öğretmen ile babası Mehmet Kılıç gözyaşları arasında defnedildi. Cenaze Namazına Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Kuluncak Kaymakamı Mehmet Erdem, Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ile vatandaşlar katıldı.

Özlem Kılıç'ın 2 yıllık öğretmenlik görevi yaptığı ve bekar olduğu öğrenilirken babası Mehmet Kılıç'ın ise Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ A.Ş.'de otobüs şoförü olduğu ve 1 ay sonra emeklilik dilekçesi vermeyi düşündüğü belirtildi.

Kazada Ölen Genç Öğretmen ve Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Kazada Ölen Genç Öğretmen ve Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Attila Kurt: ALLAH RAHMET EYLESİN 0 0 Yanıtla

Advertisement