Kazada Ölen İkizler Yan Yana Defnedildi - Son Dakika
Güncel

Kazada Ölen İkizler Yan Yana Defnedildi

Kayseri'deki zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden 29 yaşındaki ikizler Samet ve Semiha Açıkel, Niğde'de yan yana defnedildi.

24.08.2018 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'deki zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden 29 yaşındaki ikizler Samet ve Semiha Açıkel, Niğde'de yan yana defnedildi.

Cenazeleri Fatih Sultan Mehmet Camisi'ne getirilen Açıkel kardeşler için helallik alındı. 20 Eylül'de düğünü olacak Semiha Açıkel'in tabutuna duvak örtüldü.

İkiz kardeşler, kılınan cenaze namazının ardından Derbent Mezarlığı'nda yan yana defnedildi.

Cenaze törenine, baba Muammer Açıkel, aile yakınları, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun ve vatandaşlar katıldı.

Öte yandan aynı kazada ağır yaralanan anne Ümmü Gülsüm Açıkel ile Semiha Açıkel'in nişanlısı Yasin Şahin'in tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Kayseri'de Yeşilhisar- Yahyalı karayolunda dün 3 otomobilin karıştığı zincirleme kazada, Samet ve Semiha Açıkel olay yerinde hayatını kaybetmiş, araçlardaki 9 kişi yaralanmıştı.

Kazada Ölen İkizler Yan Yana Defnedildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kazada Ölen İkizler Yan Yana Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sosyal medya fenomeni Kıvanç ve Beril Talu'nun kuaförünü dolandırdığı iddiası
    13:48 Sosyal medya fenomeni Kıvanç ve Beril Talu'nun kuaförünü dolandırdığı iddiası

    Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun, yakın çevrelerini 150 milyon lira dolandırdığı iddiası ortaya çıktı. Ayrıca, kuaförünü de 7 bin dolar dolandırdığı belirtildi. Dosya, yetkisizlik kararıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.

  • Hayata Anlam Katanlar Derneği, Ramazan'da ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzattı
    13:46 Hayata Anlam Katanlar Derneği, Ramazan'da ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzattı

    Samsun merkezli Hayata Anlam Katanlar Derneği, Sosyal Yardımlaşma Platformu üyeleri ile birlikte kurdukları iftar çadırında her gün 650 kişiye sıcak yemek dağıtıyor. Ayrıca, teravih çıkışlarında cemaate ikramlarda bulunup, namaza gelen çocuklara hediyeler vererek Ramazan sevincini yaşatıyorlar.

  • Samsun'da depo olarak kullanılan iş yerinde çıkan yangında maddi zarar oluştu
    13:46 Samsun'da depo olarak kullanılan iş yerinde çıkan yangında maddi zarar oluştu

    Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan bir iş yerinde çıkan yangında depoda bulunan ambalaj malzemeleri zarar gördü. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda 'para sayma' görüntüleri soruşturması devam ediyor
    13:46 CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda 'para sayma' görüntüleri soruşturması devam ediyor

    CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada CHP Parti Meclis Üyesi Turgay Özcan'da 'şüpheli' sıfatıyla Savcılıkta ifade verdi.

  • Antalya'da dev uyuşturucu operasyonu: 1,5 milyon kullanımlık A4 ele geçirildi
    13:45 Antalya'da dev uyuşturucu operasyonu: 1,5 milyon kullanımlık A4 ele geçirildi

    Antalya'da polisin düzenlediği operasyonda, 1 milyon 520 bin kullanımlık 245 sentetik kannabinoid Bonzai maddesi ele geçirildi. Ele geçirilen miktarın Antalya'da bugüne kadar tek seferde ele geçirilen en yüksek miktar olduğu belirtildi. Operasyonda yakalanan 3 şüpheli şahıs 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma' suçundan Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

  • Muş'ta 60. Kütüphane Haftası Kutlandı
    13:45 Muş'ta 60. Kütüphane Haftası Kutlandı

    Muş Halk Kütüphanesi'nde düzenlenen törende, kütüphanelerin toplumun aynası olduğu vurgulandı. Muş Valisi Avni Çakır, kütüphane kültürünün son yıllarda geliştiğini belirtirken, Belediye Başkanı Feyat Asya ise okumanın ve kütüphanenin önemine dikkat çekti. Törenin ardından en çok kitap okuyan öğrencilere hediyeler verildi.

  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ı Anma Töreni'nde konuştu
    13:45 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ı Anma Töreni'nde konuştu

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Adalet Sarayı'nda düzenlenen Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ı Anma Töreni'nde yaptığı konuşmada, şehit savcıyı adalete olan inancıyla, vatan ve millet sevgisiyle, dik duruşuyla hatırladıklarını belirtti. Tunç, terör örgütlerine ve adaletsizliğe karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

  • Yozgat'ta Trafik Kazalarının Yüzde 82'si Sürücü Dikkatsizliğinden Kaynaklanıyor
    13:44 Yozgat'ta Trafik Kazalarının Yüzde 82'si Sürücü Dikkatsizliğinden Kaynaklanıyor

    Yozgat Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Yozgat'ta meydana gelen trafik kazalarının yüzde 82'sinin sürücülerin dikkatsizliği nedeniyle tek taraflı olarak gerçekleştiği belirtildi. Açıklamada, trafik kazalarının can kayıplarına ve yaralanmalara yol açmanın yanı sıra aileleri, arkadaşları ve toplumu derinden etkilediği vurgulandı. Tüm sürücülerin trafik kurallarına uyması, dikkatli ve saygılı bir sürüş sergilemesi gerektiği vurgulandı.

  • Beylikdüzü'nde silahla havaya ateş eden 2 şüpheli adliyeye sevk edildi
    13:42 Beylikdüzü'nde silahla havaya ateş eden 2 şüpheli adliyeye sevk edildi

    Beylikdüzü'nde sosyal medyada paylaşılan silahla ateş etme görüntüleri üzerine başlatılan çalışmada, 2 şüpheli adliyeye sevk edildi. Görüntülerde 3 kişinin yaya olarak havaya silahla ateş ettikleri tespit edildi. Şüpheli C.M. ile yaşı küçük Z.S. olayda kullanılan kurusıkı tabancayla yakalandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli, genel güvenliği kasten tehlikeye soktuğu gerekçesiyle adliyeye sevk edildi.

  • Akçaabat'ta Meyve Fidanı Dağıtımı Gerçekleştirildi
    13:42 Akçaabat'ta Meyve Fidanı Dağıtımı Gerçekleştirildi

    Akçaabat Kaymakamlığı, Akçaabat Belediyesi, DOKAP ve Akçaabat İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğinde Meyveciliğin Geliştirilmesi Projesi kapsamında Akçaabat'taki çiftçilere ücretsiz meyve fideleri dağıtıldı. Proje ile tarımsal kalkınma, ürün çeşitliliği ve çiftçi desteklenmeyi hedefleniyor.


Advertisement