Kazada ölen Nihal'in tabutunun üzerine duvak konuldu - Son Dakika
Güncel

Kazada ölen Nihal'in tabutunun üzerine duvak konuldu

Kazada ölen Nihal'in tabutunun üzerine duvak konulduKARABÜK'ün Safranbolu ilçesinde tomruk yüklü kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden Fatma Çelebi (45) ile kızı Nihal Çelebi(24), Bartın'ın Ulus ilçesinde toprağa verildi.

25.07.2019 18:37  Güncelleme: 18:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kazada ölen Nihal'in tabutunun üzerine duvak konuldu

KARABÜK'ün Safranbolu ilçesinde tomruk yüklü kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden Fatma Çelebi (45) ile kızı Nihal Çelebi(24), Bartın'ın Ulus ilçesinde toprağa verildi. Önümüzdeki ay nişanlanacağı öğrenilen Nihal Çelebi'nin tabutunun üzerine duvak konuldu.

Kaza dün gece saatlerinde, Karabük-Bartın yolunun Ovacuma mevkiinde meydana geldi. Bartın yönüne giden Metin Özenir idaresindeki 78 SL 916 plakalı tomruk yüklü kamyon, karşı yönden gelen Salih Altunöz idaresindeki 14 BL 542 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan Fatma Çelebi ve kızı Nihal Çelebi sıkıştıkları otomobilde hayatlarını kaybederken, Ali Çelebi (48) ve Salih Altunöz yaralandı. Ali Çelebi Ankara'da bulunan özel hastaneye sevk edilirken, kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Salih Altunöz'ün ise Bartın Devlet Hastanesi'nde tedavisi devam ediyor.

DUVAK KONULDU

Fatma Çelebi ve kızı Nihal Çelebi'nin cenazeleri Bartın'ın Ulus ilçesi Karakışla Köyü'ne getirildi. Alnek Mahallesi Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, ailenin yakınları ve vatandaşlar katıldı. Gelecek ay nişanlanacak olan Nihal Çelebi'nin tabutunun üzerine duvak konuldu. Cenaze namazının ardından anne ve kızı gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi.

Kazada ölen Nihal\'in tabutunun üzerine duvak konuldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazada ölen Nihal'in tabutunun üzerine duvak konuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement