Son dakika haberi: Kazada ölen uzman onbaşıya memleketinde son görev - Son Dakika
3. Sayfa

Son dakika haberi: Kazada ölen uzman onbaşıya memleketinde son görev

Son dakika gelişmesine göre - Kazada ölen uzman onbaşıya memleketinde son görev Kahramanmaraş'ta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Piyade Uzman Onbaşı İsmail Acar, memleketi Karaman'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

19.12.2021 14:17  Güncelleme: 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Kazada ölen uzman onbaşıya memleketinde son görev

KARAMAN - Kahramanmaraş'ta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Piyade Uzman Onbaşı İsmail Acar, memleketi Karaman'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Kaza, dün sabah saatlerinde Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi Keklikoluk mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Göksun ilçesinden Kayseri Pınarbaşı istikametine giden Serhat D. (28), idaresindeki 38 SF 676 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Kazada otomobilde bulunan Karamanlı Piyade Uzman Onbaşı İsmail Acar olay yerinde hayatını kaybederken 3 asker arkadaşı da yaralandı. Evli ve bir çocuk babası olan Acar'ın cenazesi dün gece memleketi Karaman'a getirildi. İsmail Acar için öğle namazının ardından Ahmet Yesevi Camisinde cenaze namazı kılındı. Namaza Acar'ın ailesi ve yakınları ile Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, askerler ve vatandaşlar katıldı. Kılınan namazın ardından Piyade Uzman Onbaşı İsmail Acar, Hamidiye Mahallesindeki şehir mezarlığında dualarla defnedildi.

Askerlerin İzmir Bergama Komando Tugay Komutanlığında görevli olduğu, geçici görev için Kahramanmaraş'ta bulundukları ve izinli oldukları öğrenildi.

Son dakika haberi: Kazada ölen uzman onbaşıya memleketinde son görev
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Son dakika haberi: Kazada ölen uzman onbaşıya memleketinde son görev - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement