Kazada yaralanan alkollü ve ehliyetsiz sürücünün hastane firarı cezaya engel olamadı - Son Dakika
3.Sayfa

Kazada yaralanan alkollü ve ehliyetsiz sürücünün hastane firarı cezaya engel olamadı

Kazada yaralanan alkollü ve ehliyetsiz sürücünün hastane firarı cezaya engel olamadı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kamyonetle ticari taksinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

22.05.2023 14:09  Güncelleme: 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kamyonetle ticari taksinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kaza sonrası alkollü ve ehliyetsiz olduğu öğrenilen sürücü hastaneye kaldırılırken, kamyonetin sürücüsü başka biri gösterilmeye çalışıldı ancak güvenlik kamerası kayıtları devreye girince gerçek ortaya çıktı. Kamyonet sürücüsü tedavisi tamamlanmadan hastaneden ayrılsa da alkollü ve ehliyetsiz araç kullanmak suçlarından toplam 20 bin 444 TL ceza uygulandı.

Kaza, Aşağı Pazarcı Mahallesi Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa S.'nin kullandığı 07 KU 383 plakalı kamyonet ile Mehmet Ali Özdemir'in kullandığı ticari taksi kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle tekeri kopan kamyonet kaldırımda bulunan trafik lambasına çarparak durabilirken ticari taksi cadde üzerindeki kuyumcu mağazasının duvarına çarparak durabildi. Araçlarda ve iş yerinde hasar meydana geldiği kazada kamyonet sürücüsü Mustafa S. ile kamyonette yolcu olarak bulunan Songül Çiftçi yaralandı. Yaralılar, 112 Sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kamyonetin sürücüsü başka birisi olarak gösterilmeye çalışıldı

Kazanın ardından kamyonet sürücüsü olarak başka bir kişi gösterilmek istense de, güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesinin ardından kamyoneti kullanan kişinin Mustafa S. olduğu belirlendi. Manavgat Devlet Hastanesinde yapılan kontrolde 46 promil alkollü olduğu ve ehliyetinin olmadığı belirlenen Mustafa S.'nin, tedavisi tamamlanmadan ve görevlilere haber vermeden hastaneden ayrıldığı belirtildi.

20 bin 444 TL ceza

Trafik Denetleme Büro Amirliği görevlileri, Mustafa S.'ye alkollü ve sürücü belgesiz araç kullanmaktan 12 bin 254, araç sahibine de sürücü belgesiz birisine araç kullandırmaktan 8 bin 190 TL olmak üzere toplam 20 bin 444 TL para cezası uyguladı.

Öte yandan, kaza anıysa iş yeri güvenlik kameralarına yansıdı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kazada yaralanan alkollü ve ehliyetsiz sürücünün hastane firarı cezaya engel olamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement