Kazada Yaralanan Can Gürzap Taburcu Oldu - Son Dakika
Genel

Kazada Yaralanan Can Gürzap Taburcu Oldu

Kazada yaralanan Can Gürzap taburcu oldu Sakarya'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan Gürzap 5 gün sonra taburcu edildiSAKARYA - Sakarya'da 5 gün önce meydana gelen trafik kazasında yaralanan ve Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan sanatçı Can...

27.07.2018 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kazada yaralanan Can Gürzap taburcu oldu

Sakarya'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan Gürzap 5 gün sonra taburcu edildi

SAKARYA - Sakarya'da 5 gün önce meydana gelen trafik kazasında yaralanan ve Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan sanatçı Can Gürzap, taburcu edildi.

Ünlü sinema sanatçı Can Gürzap 5 gün önce, Sakarya'nın Sapanca ilçesi Şehit Cevet Koç Caddesi üzerinde arabasını park ettikten sonra motosikletin çarpması sonucu ağır yaralanarak kaldırıldığı Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yüz kemiğinde kırık, beyin zarı ve beyin arasında kanama oluşan ünlü oyuncu, ilk olarak Cerrahi Yoğun Bakım ünitesine daha sonrasında ise servise alındı. Hastaneye yatırıldığı ilk günden beri bilinci açık olan Gürzap, çok sayıda tetkik ve testten geçirildikten sonra test sonuçlarının iyi çıkması sonucu taburcu edildi. Yüzü ve vücudunda ufak çapta yaralar oluştuğu görülen ünlü oyuncu, özel bir araçla gelen arkadaşları tarafından hastaneden alındı. Gürzap'ın evinde bir süre daha dinleneceği öğrenildi.

Kazada Yaralanan Can Gürzap Taburcu Oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Kazada Yaralanan Can Gürzap Taburcu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement