Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü ismi yanlış söylenince ağladı - Son Dakika
Güncel

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü ismi yanlış söylenince ağladı

Bursa'da motosikletiyle kaza yapan kurye Mustafa Bayındır yaralandı. Bayındır, yaralı şekilde yerde yatarken polisin ve vatandaşların kendisine 'Ömer' demesi üzerine "Benim adım Ömer değil" diyerek ağladı.

06.12.2020 12:31  Güncelleme: 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaza, Bursa'nın Nilüfer ilçesi Bursa- İzmir yolu Küçük Sanayi mevkiinde meydana geldi. Özel bir şirkette kurye olarak çalışan Mustafa Bayındır'ın kontrolünü kaybettiği motosiklet kaldırıma çarptıktan sonra devrildi. Yere düşen Bayındır yaralanırken, yolda devriye görevini yerine getiren polisler kazayı sağlık ekiplerine bildirdi. Yoldan geçen diğer sürücüler de Bayındır'a yardımcı olabilmek için yanına geldi.

"ADIM ÖMER DEĞİL" DİYEREK AĞLAMAYA BAŞLADI

Bayındır'ın yanındaki bir polis memurunu yaralı genci sakinleştirmek için "Ambulans çağırdım Ömer, 2 dakikaya burada" dedi. Kendisine 'Ömer' diye hitap edilmesine kızan Baydındır, "Benim adım Mustafa. Bana Ömer demeyin. Ömer değil" diyerek, ağlamaya başladı.

ADI İKİNCİ KEZ YANLIŞ SÖYLENDİ

Bir süre sonra Mustafa Bayındır'ın çalan telefonunu açan bir kişi, konuştuğu kişiye, "Sizin bu Ömer galiba arkadaş. Küçük Sanayi'de ufak bir kaza yapmış" dedi. Buna da sinirlenen motosiklet sürücüsü, "Mustafa, ağabey benim adım, Ömer değil" diye cevapladı.

ADI YANLIŞ SÖYLENİNCE TEKRAR AĞLAMAYA BAŞLADI

Aradan 5 dakika geçmesinin ardından, olay yerindeki bir vatandaşın bir kez daha yaralıya, "Ömer, ambulans geliyor"demesi üzerine, "Ömer değil benim adım. Ömer değil" diyen Mustafa Bayındır, tekrar ağlamaya başladı. "Ömer" isminin polis tarafından yanlışlıkla bir kez söylenince, yaralı Mustafa Bayındır için diğerlerinin de bu ismi kullandığı belirtildi.

"NE OLUR KALDIRMAYIN, YAPAMAM"

Yaralı sürücü, kendisine müdahale eden sağlık ekiplerine, "Sol ayağımı kıpırdatmayın, ne olur kaldırmayın, yapamam" dedi. Bayındır, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Bayındır'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü ismi yanlış söylenince ağladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü ismi yanlış söylenince ağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • su: adam ne yapsın şoka girmiş.yanındakilerede derdini anlatamıyor . 1 0 Yanıtla
  • Kadir: Bir kurye olarak iyi bilirim kazayı Rabbim beterinden korusun inşallah tez zamanda ayaga kalkarsın kardeşim 0 0 Yanıtla
  • jşk: adam acı cekıyorda aglıyor ısmı yanlıs söylendıgı ıcın degıl yanı pes 0 0 Yanıtla

Advertisement