Kazakistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Prof. Dr. Canseyit Tüymebayev Manisa'da - Son Dakika
Yerel

Kazakistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Prof. Dr. Canseyit Tüymebayev Manisa'da

Kazakistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Prof. Dr. Canseyit Tüymebayev Manisa\'da

Bir dizi programa katılmak için Manisa’ya gelen Kazakistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Prof.Dr. Canseyit Tüymebayev Manisa Valisi Abdurrahman Savaş’ı makamında ziyaretinin ardından Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB) ne konuk oldu.

21.03.2014 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dizi programa katılmak için Manisa'ya gelen Kazakistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Prof.Dr. Canseyit Tüymebayev Manisa Valisi Abdurrahman Savaş'ı makamında ziyaretinin ardından Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB) ne konuk oldu. Büyükelçi Tüymebayev'in katıldığı programlarda Vali Abdurrahman Savaş da yer aldı.

Manisa OSB Müdürü Funda Karaboran MOSB'yi tanıtım amacıyla Büyükelçi Tüymebayev'e sunum yaptı. Tüymebayev MOSB Yönetim Kurulu Başkanvekili Mustafa Sarıgözoğlu'ndan da MOSB hakkında detaylı bilgi aldı.

Büyükelçi Canseyit Tüymebayev, MOSB ziyaretinin ardından Celal Bayar Üniversitesi'nin konuğu oldu.

Daha sonra Manisa OSB'de incelemelerde bulunan Tüymebayev, Vestel Elektronik Fabrikası ve Hayes Lemmerz Jantaş Jant Fabrikasını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Her iki fabrikanın üretimde kullandığı son teknolojiye hayran kalan Tüymebayev Kazakistan'dan Manisa'ya yatırımların olacağını söyledi.

Konuk Büyükelçi Tüymebayev, Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü hizmet binasında bulunan Manisa Tanıtım Merkezi'ni de ziyaret ederek İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse den bilgi aldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kazakistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Prof. Dr. Canseyit Tüymebayev Manisa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement