Kazakistan'da Yaşayan Türkler Galibiyetten Emin - Son Dakika
Güncel

Kazakistan'da Yaşayan Türkler Galibiyetten Emin

KAZAKİSTAN'da yaşayan Türkler, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın bugün Kazakistan ile oynayacağı karşılaşmadan bol gollü bir galibiyet ile ayrılacağına inanıyor.

12.06.2015 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KAZAKİSTAN'da yaşayan Türkler, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın bugün Kazakistan ile oynayacağı karşılaşmadan bol gollü bir galibiyet ile ayrılacağına inanıyor.

Ay-yıldızlı ekip, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde bugün TSİ 19.00'da Kazakistan ile karşılaşacak. Kazakistan'ın Almatı kentinde bulunan Ortalyk Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Michael Oliver yönetecek. Stuart Burt ve Gary Beswick'in yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi John Brooks, ilave yardımcı hakemleri ise Andre Marriner ile Jonathan Moss olacak.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda mücadele eden Ay-yıldızlı takım için büyük önem taşıyan bu karşılaşmaya Kazakistan'da yaşayan Türkler de büyük ilgi gösterdi. Kendilerine ayrılan misafir tribün biletlerinin tamamını tüketen ay-yıldızlı taraftarlar, Fatih Terim'in öğrencilerinin Kazakistan Milli Takımı'na karşı bol gollü galibiyet ile sahadan ayrılacağına inandıklarını söyledi.

"MİLLİ TAKIM GOLLÜ GALİBİYET İLE DÖNECEKTİR"

Kazakistan'da yaşayan Türklerden Ali Yılmaz, "İnşallah Kazakistan'ı burada yenip, milli takımımızı İstanbul'a uğurlayacağız. Çok zor bir maç olacağını zannetmiyorum. Milli takım buradan bol gollü bir galibiyet ile dönecektir. Tüm ekibe ve Fatih hocaya başarılar diliyorum" dedi. Can Kantoğlu ise, "Kardeşlik kazanacak ama yenen taraf biz olacağız. Türk-Kazak kardeşliği burada had safhadadır. Onlar da bizim futbolumuzla gurur duyarlar, bizim başarılarımız ile sevinirler, ama bugün yenen taraf biz olacağız. Biz de Kazak tarafından biletimizi aldık. Burada daha önce sportif faaliyetler oldu. Biz onların bayrağı, onlar bizim bayrağımız ile birbirimize destek verdik" diye konuştu. A Milli Takım'a Türk taraftarlardan büyük destek olacağını dile getiren Ufuk Göktaş da şunları söyledi:

"Kredimiz de kalmadı, umudu kovalıyoruz. İnşallah ülkemizden bu kadar uzakta bu umudumuzu perçinleyecek bir skor alır ve milli takımımızı ülkemize mutlu göndeririz." - Almatı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazakistan'da Yaşayan Türkler Galibiyetten Emin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement