'KAZARA VURULDU' DENİLEN ELİF TOPRAĞA VERİLDİ, 3 ŞÜPHELİ ADLİYEDE - Son Dakika
Güncel

'KAZARA VURULDU' DENİLEN ELİF TOPRAĞA VERİLDİ, 3 ŞÜPHELİ ADLİYEDE

TOKAT'ta, kuzeni ve iki arkadaşıyla piknik yaparken yanlarında bulunan tabancanın kazara ateş alması sonucu hayatını kaybettiği öne sürülen Elif Saltık (30), toprağa verildi.

02.08.2021 16:46  Güncelleme: 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TOKAT'ta, kuzeni ve iki arkadaşıyla piknik yaparken yanlarında bulunan tabancanın kazara ateş alması sonucu hayatını kaybettiği öne sürülen Elif Saltık (30), toprağa verildi. Saltık'ın kuzeni Ü.K. ile E.A. ve D.S. ise adliyeye sevk edildi.

Olay, dün saat 18.00 sıralarında merkeze bağlı Kemalpaşa köyünde meydana geldi. İddiaya göre Elif Saltık, kuzeni Ü.K. (44), arkadaşları E.A. (50) ve D.S. (43) ile köyün yaylasına gitti. İddiaya göre, grup eğlenirken D.S.'nin elindeki tabanca kazara ateş aldı. Tabancadan çıkan kurşun Elif Saltık'a isabet etti. Göğüs bölgesinden yaralanan Saltık, kaldırıldığı Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Jandarma ekipleri Saltık'ın kuzeni Ü.K. ile E.A., ve D.S.'yi gözaltına aldı. Elif Saltık'ın cenazesi Tokat Devlet Hastanesi'nin morgunda yapılan otopsi sonrası ailesine teslim edildi. Hastane morgundan alınan Saltık'ın cenazesi, Ağbayır Mezarlığı'nda toprağa verildi. Bekar olduğu belirlenen Saltık'ın kent merkezinde perde dükkanı işlettiği öğrenildi.

ŞÜPHELİLER ADLİYEDE

Olay sonrası jandarma tarafından yapılan araştırmada olay yerinde, E.A. ve D.S.'nin yanlarındaki 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Şüpheliler, Ü.K., E.A. ve D.S. jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Alınan ilk ifadelerinde şüphelilerin, D.S.'nin silahının tutukluk yaptığını, onunla uğraştığı sırada silahın yanlışlıkla ateş aldığını söyledikleri öğrenildi. Olaydan sonra ele geçirilen tabancalar, kimin ateşlediğinin belirlenmesi için balistik incelemeye gönderildi. Şüphelilerin savcılık sorgusu sürüyor.

\'KAZARA VURULDU\' DENİLEN ELİF TOPRAĞA VERİLDİ, 3 ŞÜPHELİ ADLİYEDE
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'KAZARA VURULDU' DENİLEN ELİF TOPRAĞA VERİLDİ, 3 ŞÜPHELİ ADLİYEDE - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aydın'da Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Hastaneye Kaldırıldı
    20:04 Aydın'da Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Hastaneye Kaldırıldı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Mustafa Kiriş Ortaokulu'nda yapılan yemek etkinliği sonrası tavuk pilavı yiyen 30 öğrenci rahatsızlandı. Öğrenciler ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Tokat Merkezde Deprem Sonrası Herhangi Bir Olumsuzluk Yaşanmadı
    20:01 Tokat Merkezde Deprem Sonrası Herhangi Bir Olumsuzluk Yaşanmadı

    Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Tokat merkezde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını açıkladı. AFAD'ın Afet Koordinasyon Merkezi'nde tüm birimlerle teyakkuz halinde olduklarını belirtti.

  • Tokat'ta meydana gelen deprem Yozgat'ta hasara yol açtı
    20:00 Tokat'ta meydana gelen deprem Yozgat'ta hasara yol açtı

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Yozgat'ta da hissedildi. Kadışehri ilçesinde ve köylerinde bazı yapılar zarar gördü, ancak can kaybı ve yaralı olmadığı belirtildi. Yelten köyünde ise 2 katlı atıl bir ev yıkıldı.

  • Uşak'ta traktör devrildi: Sürücü hayatını kaybetti, eşi ağır yaralandı
    19:59 Uşak'ta traktör devrildi: Sürücü hayatını kaybetti, eşi ağır yaralandı

    Uşak'ın Sivaslı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Mustafa Vural idaresindeki traktör şarampole devrildi. Kazada sürücü hayatını kaybederken, eşi Fatma Vural ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

  • Hakkari Çukurca'da Temizlik Çalışması Başlatıldı
    19:59 Hakkari Çukurca'da Temizlik Çalışması Başlatıldı

    Hakkari'nin Çukurca ilçesinde havanın ısınmasıyla birlikte temizlik çalışması başlatıldı. Belediye Başkanı Nazmi Demir, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Çınar Çiftçi, belediye çalışanları, vatandaşlar ve gönüllü gençler, cadde ve sokaklarda çöp topladı. Çalışmaların devam edeceğini belirten Demir, destek verenlere teşekkür ederek, amacın Çukurca'yı daha temiz ve yaşanabilir hale getirmek olduğunu söyledi.


Advertisement