Kazayı Gören Vali, Polis Telsizinden Ekipleri Çağırdı - Son Dakika
Güncel

Kazayı Gören Vali, Polis Telsizinden Ekipleri Çağırdı

ÇORUM'da vali konutunun önünden geçen caddedeki trafik kazasının sesini duyan Vali Necmeddin Kılıç, hemen dışarı çıkarak yaralılara yardım etti.

26.02.2018 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÇORUM'da vali konutunun önünden geçen caddedeki trafik kazasının sesini duyan Vali Necmeddin Kılıç, hemen dışarı çıkarak yaralılara yardım etti. Vali Kılıç, koruma polisinin telsizinden kendi koduyla anons yaparak, talimat verip olay yerine 112 ve polis ekiplerini çağırdı.

Kaza, Çorum kent merkezi Bahçelievler Mahallesi, 2'nci Cadde üzerinde bulunan Vali Konağı'na yaklaşık 20 metre mesafede önceki gece meydana geldi. İddialara göre, Irak uyruklu Mustafa Muharrami (26) elektrikli bisikletle, caddeye ara yoldan çıkış yapan Levent Turan (32) idaresindeki 19 HH 306 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle elektrikli bisiklet üzerinde bulunan sürücü ile eşi Zahhra Muharrami (25), yola savruldu. Valilik konutundan kaza kesini duyan Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, hemen dışarı çıktı. Yolda yerde yatan iki yaralıyı gören Vali Kılıç, koruma polisinin telsizinden kendi telsiz kodunu kullanarak İl Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi'ne "Merkez insanlar yerde yatıyor buraya acil ambulans ve polis ekiplerini sevk edin" diyerek anons yaptı. Vali Kılıç'ın anonsu sonrasında hemen olay yerine polis ve 112 ambulansı geldi. İki yaralı 112 sağlık ekibi tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay anını ve sonrasında yaşananları anlatan Vali Kılıç, "Saat 23.00 sıralarında dışardan bir çarpma sesi geldi.  Bu bir trafik kazası sesiydi. Bir bayanın feryat ettiğini acı içerisinde bağırdığını duyduk. Konuttan dışarı çıkarak yerde yatan yaralıları görünce acilen ambulans istedik. Bir süre  sonra ambulanslar geldi. Şükürler olsun yaralıların durumu iyi bu tür kazalar umarım bir daha tekrar etmez" dedi.

Kazaya karışan otomobil sürücüsü Levent Turan polise verdiği ifadede "Ben güzergahımda ilerlerken birden önüme ışıkları yanmayan elektrikli bisiklet çıktı. Çarpıştık. Aracımdan inerek ben de 112 Acil Servisi arayıp yardım istedim. Tabi bu sırada elektrikli bisiklet sürücüsünün dili boğazına kaçtığını gördüm. Hemen elimi ağzına sokarak dili boğazdan çıkardım ve nefes almaya başladı. Sonrada ambulans iki kişiyi hastaneye götürdü" diye konuştu. Öte yandan kaza anı ise çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

- Çorum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazayı Gören Vali, Polis Telsizinden Ekipleri Çağırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi
    23:42 İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı
    23:24 Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız isteme esnasında çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı. Kız istemeye giden bir kişi ile aile arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine saldırgan, yanında getirdiği pompalı tüfekle kızın abisine ateş etti. Yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement