Kazayla Gelen Mutluluk - Son Dakika
Güncel

Kazayla Gelen Mutluluk

Çankırı'da askeri aracın devrilmesi sonucu omurilik felci geçiren ve tekerlekli sandalyeye mahkum olan Astsubay Metin Bahçekapılı, tedavi gördüğü Ankara'daki rehabilitasyon merkezinde tanıştığı Kübra Dalman ile Giresun'da evlendi Dalman'ın omurilik felçlisi kardeşinin tedavisi için Ankara'daki rehabilitasyon merkezinde bulunduğu sırada birbirlerine aşık olduklarını söyleyen Bahçekapılı, çok mutlu olduğunu dile getirdi

15.08.2013 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KAMİL YILMAZ - Çankırı'da 2007 yılında askeri aracın devrilmesi sonucu omurilik felci geçiren ve tekerlekli sandalyeye mahkum olan Astsubay Metin Bahçekapılı'nın hayatı  tedavi gördüğü Ankara'daki rehabilitasyon merkezinde Kübra Dalman ile tanışması ile değişti.

Omurilik felçlisi olan kardeşinin tedavisi için Ankara'daki rehabilitasyon merkezinde bulunan Dalman (23) ile Bahçekapılı'nın (28) arkadaşlıklarının aşka dönüşmesi Görele ilçesinde yapılan düğünle taçlandırıldı.

İlçedeki bir düğün salonunda yapılan törende çiftin nikahını Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu kıydı.

Çifti mutlu gününde yakınları yalnız bırakmazken, törene Görele Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Asiye Divli ve dernek üyeleri de katıldı.

Damat Bahçekapılı, AA muhabirine, Çankırı'da 2007 yılında askeri aracın devrilmesi sonucu omurilik felci geçirdiğini, Kübra Dalman ile Ankara'daki Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon Merkezi'nde tanıştığını söyledi.

Eşinin kardeşinin de kendisi gibi omurilik felçlisi olduğunu ifade eden Bahçekapılı, "Memleket hasretinin verdiği özlem ile Dalman'la arkadaşlığımız kısa süre sonra aşka dönüştü. Bir yıl nişanlı kaldık ve şimdi de evleniyoruz" dedi.

Hayata bu zamana kadar hep sporla tutunduğunu ifade eden Bahçekapılı, şunları kaydetti:

"Şu anda Tekerlekli Sandelye Basketbol Birinci Ligi'nde mücadele eden Karagücü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nda oynuyorum. Basketbol benim yaşama tutunma sebebim oldu. Spordan sonra hayata tutunmamdaki ikinci kuvvetim Dalman oldu. Çok mutluyum. Bütün engelli arkadaşlarımın sosyal aktivitelerde bulunmasını, hayata sıkı, sıkı bağlanmalarını istiyorum."

Gelin Dalman ise Bahçekapılı'yı hiçbir zaman engelli görmediğini vurgulayarak, "Çünkü herkes bir engelli adayıdır. Bunun bilincinde hareket ederek bugün mutluluğa adımımızı attık. Aşkın her şeye kadir olduğuna bir kere daha şahit olduk. Birbirimizi seviyoruz. Engeller, hayatta hiçbir şeye engel değildir. Engelleri aşmak bizim ellerimizdedir" ifadelerini kullandı.

Çiftin, Ankara'da yaşayacağı öğrenildi. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kazayla Gelen Mutluluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement