Kazdağları'nın beyaz güzelliği böyle görüntülendi - Son Dakika
3.Sayfa

Kazdağları'nın beyaz güzelliği böyle görüntülendi

Kazdağları'nın beyaz güzelliği böyle görüntülendi Kazdağları beyaza büründü Balıkesir'in Havran ve Edremit ilçesi yükseklerinde gece başlayan sürpriz kar yağışı Kazdağları'nı beyaza bürüdü.

29.03.2023 14:39  Güncelleme: 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kazdağları'nın beyaz güzelliği böyle görüntülendi

Kazdağları beyaza büründü

BALIKESİR - Balıkesir'in Havran ve Edremit ilçesi yükseklerinde gece başlayan sürpriz kar yağışı Kazdağları'nı beyaza bürüdü. Kazdağları'nın beyaz güzelliği dron ile havadan görüntülendi.

Gece saatlerinde Kazdağları'nda başlayan kar yağışı kısa sürede etkili oldu. Sabah saatlerine kadar süren kar yağışı bölgeyi beyaza bürüdü. Kazdağları'nın Kumluca, Hanlar, Eybek bölgelerinde kar yüksekliği yer yer 5 santimetreye ulaştı. Kazdağları'nda kar güzelliği dron ile havadan görüntülendi.

Kazdağları'nda yaşayan Gülsüm Yalazı "Kar yağışı gece başladı. Beklemiyorduk bu kar yağışını. Bu sene çok kar olmadı. Keşke bu kar daha önce yağsaydı. Bölgede bahar geldi çiçekler açtı. İnşallah don olayı olmaz." dedi.

Yetkililer Edremit Yenice Karayolu'nu kullanan sürücülere buzlanmaya karşı dikkatli olmalarını isterken ekipler ise bölgede tuzlama ve küreme çalışmalarını sürdürüyor.

Kazdağları\'nın beyaz güzelliği böyle görüntülendi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kazdağları'nın beyaz güzelliği böyle görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement