Kbt Yeni Sezonu 5 Ekim'de Açıyor - Son Dakika
Yerel

Kbt Yeni Sezonu 5 Ekim'de Açıyor

Kbt Yeni Sezonu 5 Ekim\'de Açıyor

Geçtiğimiz yıl 4 ayrı oyun sahneleyen Kepez Belediyesi Tiyatrosu (KBT), yeni sezonu 5 Ekim'de 5 oyunla açıyor.

11.09.2012 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz yıl 4 ayrı oyun sahneleyen Kepez Belediyesi Tiyatrosu (KBT), yeni sezonu 5 Ekim'de 5 oyunla açıyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde yapılan etkinliklerle, Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosu, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi (EBKM) gibi tesis yatırımlarıyla kültür ve sanat şehri kimliği kazanan ilçe, yeni sezonda tiyatroya doyacak. Kurumsal bir kimlik kazandığı 1999'den beri başarılı oyunlara imza atan ve ücretsiz kurs hizmetiyle oyuncu yetiştiren Kepez Belediyesi Tiyatrosu (KBT), 2012-2013 sezonda 5 ayrı oyun sahneleyecek.

Sakarya Bulvarı'nda EBKM'nin hizmete girmesiyle birlikte geçen dönem 4 ayrı oyunla tiyatro severlerin karşısına çıkan KBT, yeni sezonu, yeni bir oyunla 'Aspendos Güzeli' ile açıyor. Hüseyin Erdoğan'ın Terentıus'un 'Andros Güzeli' adlı oyunundan Antalya'ya uyarlayarak yönettiği, iki perdelik, müzikli bir Akdeniz komedisi olan yeni oyunun ilk gösterimi 20 Ekim'de yapılacak. Geçtiğimiz sezon büyük ilgi gören Hacıyatmaz ile 5 Ekim'de Kepezlilere merhaba diyecek olan KBT, yeni sezonda Barışa Maya Nasretttin Hoca, Hacıyatmaz, Buzlar Çözülmeden, Yunus Emre Aşk Ateşi eserlerini tiyatro severlerle buluşturacak.

KBT Genel Sanat Yönetmeni Abdullah Sürekli ile birlikte Özlem Davutoğlu, Özge Efe, Derya Bütev, Cengiz Kaya, Hatice Yalav, Demet Dilara Adamhanoğlu, Emre İnal, Aykut Keser, Hüseyin Yorgancı, Semagül Demir, Dudu Yürekli, Mustafa Samanlı ve Nisa Acar'ın görev aldığı oyunun müziğini İhsan Kılavuz, ses-efektini Refik Yardımcı, ışığını Mustafa Uçak, asistanlığı ise Oya Güzel yapıyor. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kbt Yeni Sezonu 5 Ekim'de Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement