Kdz. Ereğli Kızılay 12 yılın bağış rekorunu kırdı - Son Dakika
Güncel

Kdz. Ereğli Kızılay 12 yılın bağış rekorunu kırdı

Kdz. Ereğli Kızılay 12 yılın bağış rekorunu kırdı

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şubesi Kurban Bayramı'nda son 12 yılın bağış rekorunu kırarak 47 yurt içi, 44 yurt dışı olmak üzere toplamda 91 kurban bağı aldı.

21.08.2019 22:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şubesi Kurban Bayramı'nda son 12 yılın bağış rekorunu kırarak 47 yurt içi, 44 yurt dışı olmak üzere toplamda 91 kurban bağı aldı.

Kdz. Ereğli Kızılay Derneği Başkanı Yaşar Ciğer Kurban Bayramı'nda toplamda 91 kurban bağışı toplayarak ihtiyaç sahiplerine ulaşımını sağladıklarını açıkladı. Başkan Ciğer, Türk Kızılay'ına duyulan güvenden dolayı bağışçılara teşekkür ederken yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şubesi olarak genel merkezimizin 12 yıldır vekaletle kurban bağışı çalışmalarının Kdz. Ereğli İlçemizde 47 yurt içi, 44 hisse yurt dışı olmak üzere toplamda 91 hissenin ihtiyaç sahiplerinin sofrasında bereket olması amacıyla gerçekleştirmiş olmanın yönetim olarak mutluluğunu yaşıyoruz. Kızılay'ın kurban bereketini "Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye" sloganıyla başlattığı, vekaletle kurban kesim kampanyasında alınan 90 hisse kurbanın yıl boyunca ihtiyaç sahibi insanlara dağıtılacağını bilmenizi isterim. Türk Kızılay'ına duyulan güvene teşekkür eden Yaşar CİĞER, kurban vekaletini Türk Kızılay'ına veren tüm hayırseverlerimize ihtiyaç sahipleri adına şükranlarımı sunuyorum. Tüm hayırseverlerimiz emin olsunlar ki Türk Kızılay'ına emanet ettikleri vekalet kurbanları yıl boyunca ihtiyaç sahiplerine dağıtılacaktır. Kurban Bayramı öncesinde çok kısa bir zamanda Kdz. Ereğli Şubesi olarak kuruluş aşamasını tamamlayarak kurban vekaletlerinin alınmasına öncülük eden yönetim kurulu üyelerimiz Kenan Yılmaz, Ali Kocatürk, Kürşat Yağız ve Şenol Akyol'a çok teşekkür ediyorum. Türk Kızılayı Kdz. Ereğli şubemiz olarak bağış ve kan alma çalışmalarımız yıl boyunca devam edecektir. Ereğli'mizin güzide insanlarının Türk Kızılay'ımıza göstermiş olduğu teveccüh için teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz." - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kdz. Ereğli Kızılay 12 yılın bağış rekorunu kırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement