Keanu Reeves'li Bill & Ted 3 Filminin Çekimlerine Başlandı - Son Dakika
Teknoloji

Keanu Reeves'li Bill & Ted 3 Filminin Çekimlerine Başlandı

Keanu Reeves\'li Bill & Ted 3 Filminin Çekimlerine Başlandı

80'lerin sonu, 90'ların başındaki komedi ve aksiyon unsurlarını başarılı bir şekilde yansıtarak büyük beğeni kazanan film Bill & Ted'in üçüncü filminin çekimlerine başlandı.

03.07.2019 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bill & Ted serisinin uzun zamandır beklenen üçüncü filmi için işler sonunda yoluna girmeye başladı. Serinin ikinci filmi 'Bill & Ted's Bogus Journey'den tam 28 yıl sonra gelecek olan devam filminin oyuncuları da tabii ki belli oldu.

Orijinal filmlerde beraber olan Alex Winter ve Keanu Reeves, serinin üçüncü filminde de bir araya gelecek. Filmde Keanu Reeves, Ted rolünü canlandırırken; Alex Winter da Bill olarak beyaz perdede bulunacak.

Keanu Reeves'li Bill & Ted 3 Filminin Çekimlerine Başlandı

Filmin çekimlerine başlanıldığı haberini bir tweet ile paylaşan Bill & Ted 3 resmi Twitter hesabı, son derece kısa ancak fazlasıyla açıklayıcı bir tweet ile filmin gelişini belirtti.

Keanu Reeves'li Bill & Ted 3 Filminin Çekimlerine Başlandı

"Zamanı geldi."

Keanu Reeves ve Alex Winter'ın yanı sıra Samara Weaving ve Brigette Lundy-Paine'i de göreceğimiz filmde iki oyuncu, Ted ve Bill'in çocuklarını oynayacak. Bunun yanı sıra Scott 'Kid Cudi' Mescudi, William Sadler, Anthony Carrigan ve Beck Bennett da kadroya dahil olacak.

Bill & Ted Face The Music isimli üçüncü filmin 21 Ağustos 2020 tarihinde beyaz perdede olması bekleniyor.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Keanu Reeves'li Bill & Ted 3 Filminin Çekimlerine Başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement