24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı - Son Dakika
Güncel

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

Muş Öğretmenevi'nde düzenlenen program Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması Vali Yardımcısı Hasan Taş'ın konuşması Mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin yemin etmesi ???????- Müzik dinletisi Muş Muş Hükümet Konağı önünde İl Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç'ın Atatürk...

24.11.2021 11:55  Güncelleme: 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş Öğretmenevi'nde düzenlenen program

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması

Vali Yardımcısı Hasan Taş'ın konuşması

Mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin yemin etmesi

???????- Müzik dinletisi

Muş

Muş Hükümet Konağı önünde İl Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başlayan törende saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Muş Öğretmenevi'nde devam eden programda konuşan Vali Yardımcısı Hasan Taş, saldırılara maruz kalarak şehit olan kahraman öğretmenleri rahmet ve saygıyla andıklarını söyledi.

Bugünün tüm öğretmenlerin saygı ve sevgiyle anıldığı, öğretmenlik mesleği ile ilgili farkındalığın oluştuğu güzel bir gün olduğunu ifade ederek,"Kültür medeniyet seviyesi yükselmiş milletlerin en önemli ölçüsü öğretmen ve eğitime verdiği değerle anlaşılmaktadır. Tüm öğretmenlerinin günün kutluyorum." dedi.

Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek'in öğretmenler günü ile ilgili mesajının okunduğu programda, mesleğe yeni başlayan öğretmenler yemin etti.

Öğrencilerin şiir okuması ve müzik dinletisiyle son bulan programa, İl Jandarma Komutanı İlhan Şen, İl Emniyet Müdürü Engin Kaloğlu, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat ve öğretmenler katıldı.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement