Keçiören'den Thm Solistleri Geçti - Son Dakika
Kültür Sanat

Keçiören'den Thm Solistleri Geçti

Kültür ve sanat etkinliklerinde öncü olan Keçiören Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu’nun "Solistler Geçidi" konserine ev sahipliği yaptı.

16.01.2016 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kültür ve sanat etkinliklerinde öncü olan Keçiören Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu'nun "Solistler Geçidi" konserine ev sahipliği yaptı.

Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi'nde düzenlenen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Solistler Hasan Öztürk, Turgay Coşkun ve Mihriban Türkmen, Türk Halk Müziği'nin birbirinden güzel eserlerini Keçiörenliler için seslendirdi. Solistlerin söylediği türkülerin yanı sıra saz sanatçıları tarafından icra edilen taksimler de konsere renk katarak dinleyicilerden büyük alkış aldı. Koro, konserin finalini hareketli türkülerle yaparken dinleyiciler de alkışlarıyla tempo tutarak sanatçılara eşlik etti.

Keçiörenliler adına korodaki bütün sanatçılara teşekkür eden Başkan Mustafa Ak, "Vermiş olduğunuz güzel konserlerinizle programlarımız dolu dolu devam ediyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Müdürlüğü'ne bize verdikleri destek için teşekkür ediyorum. İnşallah Keçiören'i bu tür faaliyetlerle Ankara'nın kültür başkenti yapmaya devam edeceğiz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Keçiören'den Thm Solistleri Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement