Keçiörenliler Sıcaklarda Havuzun Tadını Çıkardı - Son Dakika
Güncel

Keçiörenliler Sıcaklarda Havuzun Tadını Çıkardı

Keçiörenliler Sıcaklarda Havuzun Tadını Çıkardı

Yaz sıcaklarından bunalan Keçiörenlilerin imdadına Keçiören Belediyesi’ne bağlı havuzlar yetişti.

26.08.2017 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaz sıcaklarından bunalan Keçiörenlilerin imdadına Keçiören Belediyesi'ne bağlı havuzlar yetişti.

Yaz sıcaklarının kendini iyiden iyiye hissettirdiği bu günlerde serinlemek isteyenler havuzlara koşuyor. Özellikle tatile gidemeyen ya da hafta sonunu serinleyerek geçirmek isteyenlerin talebi ile doluluk yüzde 100'e çıktı. Aktepe Spor Tesisi'nde yaz döneminde aqua parktan yararlananların sayısı yaklaşık 800 kişiye ulaştı. Kalaba Spor Merkezi'nden yaz döneminde 19 bin 150 kullanıcı yararlandı.

Etlik Spor Merkezi ise yaz dönemiyle beraber yüzme öğrenmek isteyenlerin talebini karşılamak için ilave kurslar açtı. Uzman hocalar eşliğinde verilen yüzme eğitimi ile havuzlara üyelik de artış gösteriyor. Özellikle çocukların kurslara yoğun ilgi gösterdiğini belirten tesis yetkilileri, havuzlara ise en fazla kadınların rağbet ettiğini dile getirdiler. Temmuz-Ağustos aylarında 2 bin kişi Etlik Spor Merkezi/ndeki yüzme havuzundan faydalanarak serinleme imkanı yakalarken, Mevlana Kültür ve Spor Merkezi/ndeki yüzme havuzundan faydalananların sayısı ise 3 bin 379 oldu.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ise yüzme eğitimlerine dikkat çekerek. "Hijyenik koşullarda, uzman eğitmenler eşliğinde çocuklarımızın yüzme öğrenmesini, açtığımız yaz okullarıyla da destekliyoruz. Ankara'da deniz olmayınca vatandaşımız bu ihtiyacını havuzlar vasıtasıyla gideriyor. Bizler de modern tesislerimizle onların bu ihtiyacını karşılıyoruz" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Keçiörenliler Sıcaklarda Havuzun Tadını Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement