Kediler Sahnede Boy Gösterdi - Son Dakika
Genel

Kediler Sahnede Boy Gösterdi

Kediler sahnede boy gösterdi Sivas'ta düzenlenen kedi güzellik yarışmasında kediler sahnede boy gösterdiSİVAS - Sivas'ta düzenlenen kedi güzellik yarışmasında kediler sahnede boy gösterdi.

12.05.2019 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kediler sahnede boy gösterdi

Sivas'ta düzenlenen kedi güzellik yarışmasında kediler sahnede boy gösterdi

SİVAS - Sivas'ta düzenlenen kedi güzellik yarışmasında kediler sahnede boy gösterdi.

Veteriner İbrahim Özmen, tarafından yaklaşık 3 ay önce sosyal medya hesabı üzerinden 'Sivas'ın incisi seçiliyor' adlı kedi güzellik yarışması düzenlendi. Yarışmada kliniğe giden ve yarışmaya katılmak isteyen kedi sahiplerinin kedilerin fotoğrafları çekilerek sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıldı. Paylaşılan kedi fotoğraflarından en çok oyu alan 10 kedi finale kaldı. Finale kalan kediler bugün özel bir otelde düzenlenen yarışmada sahnede boy gösterdi. Sahneye çıkan kediler 5 hakemden oluşan Jürinin karşısına çıktı. Juri karşısında görücüye çıkan kediler tek tek incelendi. Yarışmada Erdem Okur'un Hitler adlı kedisi birinci oldu. Birinci olan kediye 1 yıl boyunca iç dış parazit uygulaması ve 1 yıllık mama desteği ödülü ve plaket verildi.

Yarışmayı düzenleyen veteriner hekim İbrahim Özmen, uzun zamandır hazırlandıklarını ifade ederek, "Şubat ayından beri hazırlanıyoruz. Aşağı yukarı 3 aylık bir süreç. Emek verdik uğraştık. Bizim için uzun bir maratondu. Bu organizasyonu yaparken ufak çaplı hayallerimiz vardı. Daha sonra sizlerinde talepleri ile yükseldi. Başlangıçtan itibaren birkaç çalışmamız oldu. Bir sosyal medya hesabı kurduk. Bunun üzerinde oylamalar yapmaya başladık. "dedi.

' Satın almayın sahiplenin'

Birinci olan kedinin sahibi olan Erdem Okur,hayvanları satın almayın sahiplenin çağrısında bulunarak,"Birinci olmayı beklemiyordum. Kendi aramızda da yaptığımız oylamada Hitler'i alçak gönüllülüğünden dolayı ikini olarak oy verdim. Söyleyecek pek bir şey yok. Onu seviyorum. Hakkettiğini de düşünüyorum. Satın almayın sahiplenin diyorum. " diye konuştu.

Kediler Sahnede Boy Gösterdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Kediler Sahnede Boy Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement