Kedinin Pasajdan Atılmaması İçin İmza Topladılar - Son Dakika
Güncel

Kedinin Pasajdan Atılmaması İçin İmza Topladılar

Kedinin Pasajdan Atılmaması İçin İmza Topladılar

Bolu'da, bir pasajın maskotu olan kedinin beslenmemesi için esnafa noterden ihtarname çeken pasaj yönetimi, zabıtaya da şikayette bulundu.

05.07.2014 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da, bir pasajın maskotu olan kedinin beslenmemesi için esnafa noterden ihtarname çeken pasaj yönetimi, zabıtaya da şikayette bulundu. Pasaj yönetimine tepki gösteren esnaf, zabıta müdürlüğüne vermek için kediden rahatsız olmadıklarını belirttikleri dilekçenin altına imza attı.

İzzet Baysal Caddesi'nde bulunan Bolu Beyi Pasajı'nda çeyiz eşyaları satan Kadriye Özgören'in 12 yıldır beslediği 'Çiçek' isimli kedi pasajın maskotu oldu. Tombulluğu ile dikkat çeken 'Çiçek' pasajın girişinde yatarken, gelip geçenler tarafından seviliyor. Bolu Beyi Pasajı yönetimi 2 hafta önce Kadriye Özgören'e noterden ihtarname çekerek kediyi beslemeyi bırakmasını, kedi nedeniyle yaşanan rahatsızlıkları önlemesini istedi, aksi takdirde hukuki takip başlatılacağını bildirdi. Pasaj yönetimi bununla da kalmayarak Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne şikayette bulundu.

Önceki gün pasaja gelen zabıta ekipleri kediyi bulamadı. Kediyi çok seven esnaf zabıta müdürlüğüne vermek için imza toplamaya başladı. 34 esnaftan 22'sinin imzasının bulunduğu dilekçede esnaf, uluslararası sağlık karnesi bulunan, pasaj yönetimi tarafından istenmeyen kediden rahatsızlıklarının bulunmadığını, kedinin pasaja giriş ve çıkışını engelleme gibi olanaklarının bulunmadığını bildirdikleri dilekçeye imza attı.

Kedinin kimseye zararı olmadığını belirten Kadriye Özgören, "Uluslararası sağlık karnesi bulunan bir kedi bu. Esnafların da çok sevdiği bir hayvan. Pasaj yönetimi kediden rahatsız olduğunu belirterek ihtarname gönderdi. Biz de imza topladık ve pazartesi günü belediyeye sunacağız" dedi. - Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kedinin Pasajdan Atılmaması İçin İmza Topladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement