Kediye İşkence Yapan Er, Polisin Bileğini Kırınca Cezaevine Girdi - Son Dakika
Güncel

Kediye İşkence Yapan Er, Polisin Bileğini Kırınca Cezaevine Girdi

Kediye İşkence Yapan Er, Polisin Bileğini Kırınca Cezaevine Girdi

ERZİNCAN'da, orduevi nizamiyesinde yavru kediyi yumruklayıp, yere fırlatan, ardından da tekmeleyen er Taner Hepşen, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Disiplin Kanunu kapsamında 12 gün hizmetten men ve oda hapsi cezasının sona erip terhis olmasının ardından bir polis memuruna saldırıp, bileğini kırdı.

22.12.2017 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ERZİNCAN'da, orduevi nizamiyesinde yavru kediyi yumruklayıp, yere fırlatan, ardından da tekmeleyen er Taner Hepşen, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Disiplin Kanunu kapsamında 12 gün hizmetten men ve oda hapsi cezasının sona erip terhis olmasının ardından bir polis memuruna saldırıp, bileğini kırdı. Hepşen, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 18 Aralık Pazartesi günü sabah saatlerinde kent merkezindeki Bahçesaray Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Taner Hepşen, birliğinden ayrılarak kent merkezindeki Bahçesaray Caddesi'nde 52 GS 104 plakalı otomobille gezdiği sırada camlarının koyu renkli olması ve şüphe uyandırması üzerine polis ekipleri tarafından durdurulmak istendi. "Dur" ihtarına uymayan Hepşen, otomobille kaçmaya çalışırken uygulama noktasında yakalandı. Araçtan indirildikten sonra polislere hakaret ve tehditler savuran Taner Hepşen'e çevredekiler de tepki gösterdi. Yaşanan arbedede tekme atan Hepşen, bir polis memurunun bileğinin kırılmasına neden oldu. 'Polise mukavemet'ten gözaltına alınıp, sorgusunun ardından mahkemeye çakıralan Hepşen, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KEDİYE ORDUEVİ ÖNÜNDE İŞKENCE ETMİŞTİ

Kamuoyunda büyük tepkiye neden olan ilk olay ise geçen 3 Aralık günü akşam saatlerinde, Erzincan kent merkezindeki subay orduevinde meydana geldi. Hafta sonu çarşı izninden dönen er Taner Hepşen, akşam saatlerinde orduevine döndü. Bir süre sonra nizamiyeye gelen Hepşen, burada yakaladığı yavru kediyi yumruklamaya başladı. Hepşen, ardından çevredeki asker ve sivillerin bakışları arasında kediyi yere fırlatıp, tekmeledi. Güvenlik kameralarınca kaydedilen olay, sosyal medyada büyük tepki çekti. Polisin yakaladığı ve yapılan kontrolünde 2.21 promil alkollü olduğu belirlenen Hepşen, daha sonra teslim edildiği askeri inzibat tarafından gözaltına alındı.

Tepkilerin çığ gibi büyümesinin ardından 4 Aralık'ta Erzincan Adliyesi'ne çıkarılan Hepşen, kendisinin de askerden önce İstanbul'daki evinde hayvan beslediğini söylemiş, nişanlısından ayrıldığı için bunalıma girdiğini belirtmişti. Hafta sonu izninde de aldığı alkolün etkisi ile yaptıklarını hatırlamadığını öne süren Hepşen, savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edildi. Hepşen, TCK 151/2 maddesi uyarınca 'mala zarar verme' suçundan adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı. Mahkeme, Hepşen'in, bulunduğu yerde, bir sabah, bir akşam olmak üzere günde iki kez kolluk kuvvetlerine imza verme koşulu getirilmişti.

Taner Hepşen'e, döndüğü birliğinde, TSK Disiplin Kanunu kapsamında 12 gün hizmetten men ve oda hapsi cezası verildi. Ceza aldığı gün askerlik görevi sona eren Hepşen, 12 günlük hizmetten men cezası aldığı için terhis olamamıştı.

Oda hapsinin sona ermesinin ardından terhis edilen Hepşen, bu kez polisin parmağını kırınca cezaevine girmekten kurtulamadı.

- Erzincan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kediye İşkence Yapan Er, Polisin Bileğini Kırınca Cezaevine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tosya'da Otomobil Kazası Sonucu Yaralanan Vatandaş Hayatını Kaybetti
    23:49 Tosya'da Otomobil Kazası Sonucu Yaralanan Vatandaş Hayatını Kaybetti

    Kastamonu'nun Tosya ilçesinde meydana gelen otomobil kazasında ağır yaralanan bir vatandaş, 1 ay süren yaşam savaşını kaybederek hayatını kaybetti. Kazada, iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana geldiği belirtildi. Yaralanan vatandaş, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

  • Çorum Alaca'da sahipsiz köpeğe ve park halindeki araca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı
    23:45 Çorum Alaca'da sahipsiz köpeğe ve park halindeki araca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

    Çorum'un Alaca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sahipsiz köpeğe ve park halindeki araca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı. Kaza sonrası olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Sürücü, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldıktan sonra sağlık ekibi tarafından ilk müdahalesi yapıldı ve hastaneye kaldırıldı.

  • İnegöl'de Piknik Yapan 2 Yaşındaki Çocuk Dere Yatağında Ölü Bulundu
    23:45 İnegöl'de Piknik Yapan 2 Yaşındaki Çocuk Dere Yatağında Ölü Bulundu

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde ailesiyle birlikte dere kenarına piknik yapmaya giden 2 yaşındaki çocuk kayboldu. 100 kişilik ekibin seferber olduğu çocuk, dere yatağında ölü halde bulundu. Aile, Jandarma Komutanlığı ekiplerinden yardım istedi. Jandarma ekiplerinin haber vermesi üzerine olay yerine arama kurtarma ekipleri sevk edildi. 2 saat süren çalışma sonucu çocuğun cansız bedeni, polis dalgıç ekiplerince 500 metre ileride dere yatağında bulundu.

  • Saraybosna'da Geleneksel Ramazan Bayramı Konseri Düzenlendi
    23:43 Saraybosna'da Geleneksel Ramazan Bayramı Konseri Düzenlendi

    Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da, bu yıl geleneksel Ramazan Bayramı konserinin 17'ncisi gerçekleştirildi. Bosna Hersek İslam Birliği tarafından düzenlenen konser, halkın büyük ilgisini çekti. Türk Tasavvuf Müziği sanatçısı Sami Özer ve diğer birçok sanatçının sahne aldığı konserde, ilahi ve kasideler seslendirildi. Konser biletlerinden elde edilecek gelir ise Filistin halkına yardım için kullanılacak.

  • Batman'da Silahlı Kavga: 2 Kişi Yaralandı
    23:42 Batman'da Silahlı Kavga: 2 Kişi Yaralandı

    Batman'da Hürriyet Mahallesi Arı Caddesi üzerinde iki grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada 1 kişi yaralanırken, kavga esnasında seken bir kurşunun isabet ettiği Müzeyyen K. (47) adlı kadın da yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla Batman Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement