Kehanetin İzinde Şirince Bir Yer - Son Dakika
Yerel

Kehanetin İzinde Şirince Bir Yer

Kehanetin İzinde Şirince Bir Yer

Adapazarı Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı ve Tarih Öğretmeni Mehmet Karataş'ın 3.kişisel fotoğraf sergisi Adapazarı Kültür Merkezi'nde açıldı."Şirince Bir Yer" temalı fotoğraf sergisinin açılışı Okul Müdürü Ali Harbi ve Müdür...

19.11.2012 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı ve Tarih Öğretmeni Mehmet Karataş'ın 3. kişisel fotoğraf sergisi Adapazarı Kültür Merkezi'nde açıldı.

"Şirince Bir Yer" temalı fotoğraf sergisinin açılışı Okul Müdürü Ali Harbi ve Müdür Başyardımcısı Avni Emin tarafından yapıldı. Kız Meslek Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı tarafından hazırlanan sergi kokteyline ilgi büyük oldu.

Adapazarı Kız Teknik ve Meslek Lisesi Okul Yönetimi ve öğretmenleri, öğrenciler ile seçkin davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği sergi 22 Kasım akşamına kadar AKM sergi salonunda ziyaretçilere açık olacak.

Tarih öğretmeni Mehmet Karataş 3.'sünü gerçekleştirdiği fotoğraf sergisinde şirince temasını seçme nedenini şöyle açıkladı: "2012 yılı efsane gezegen Marduk'un dünyadaki yaşamı sona erdireceği yıl olacağına inananların sayısı bir hayli fazla. Beklenen kıyamet koptuğunda tüm felaketlerden korunacak bölgelerden birinin Türkiye'de olduğuna dair inanç da yaygın kabul görüyor. Eğer "kehanet" doğru çıkarsa Hz İsa 22 Aralık 2012'de İzmir, Selçuk'un en güzel köylerinden biri olan Şirince'ye gelecekmiş. Bende Şirince'nin en güzel fotoğraflarını çekerek paylaşmak istedim."

Mehmet Karataş, "Şirince bir yer" temalı serginin gerçekleştirilmesinde ve İzmir'in Selçuk İlçesine bağlı Şirince Köyündeki mekanları objektiflere açan ve sergiyi ziyaret eden tüm sanat dostlarına şükranlarını iletti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kehanetin İzinde Şirince Bir Yer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement