Kelebekler Vadisi'nde Mahsur Kalan Kişi Kurtarıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Kelebekler Vadisi'nde Mahsur Kalan Kişi Kurtarıldı

Kelebekler Vadisi'nde mahsur kalan kişi kurtarıldıMUĞLA - Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Kelebekler Vadisi'nde yürüyüş yaparken kayalıklarda mahsur kalan kişi, yaklaşık 3 saat süren operasyonla Arama Kurtarma Derneği Fethiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

21.09.2018 21:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kelebekler Vadisi'nde mahsur kalan kişi kurtarıldı

MUĞLA - Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Kelebekler Vadisi'nde yürüyüş yaparken kayalıklarda mahsur kalan kişi, yaklaşık 3 saat süren operasyonla Arama Kurtarma Derneği Fethiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgilere göre; İstanbul'dan kamp yapmak için Faralya Mahallesi'ndeki dünyaca ünlü Kelebekler Vadisi'ne gelen Burak Gökmen (23), doğa yürüyüşüne çıktı. Vadideki patikadan şelaleye ulaşmak için bir süre kayalıklara tırmanan Gökmen çıktığı kayalıklarda mahsur kaldı. Tekrar vadiye dönmek için yönlünü bulamayan Gökmen 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istedi. Vadide bulunan patikanın sarp ve kayalık olmasından dolayı bölgeye AKUT Fethiye ekibi sevk edildi.

Vadiye ulaşan 4 kişilik AKUT ekibi, Faralya Mahallesinde bulunan patikadan bir süre yürüdükten sonra Gökmen'in bulunduğu alana inmek için iple kurtarma istasyonu kurdu. Yaklaşık 3 saat süren kurtarma operasyonunda Gökmen bulunduğu yerden güçlükle çıkarıldı.

Yukarıya çıkan Gökmen ekiplere teşekkür etti. Tatilcilerinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kelebekler Vadisi\'nde Mahsur Kalan Kişi Kurtarıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kelebekler Vadisi'nde Mahsur Kalan Kişi Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement