Polisler tarafından kelepçelenen hırsız, "Kalp pilim var, dikkat edin" diye yalvardı - Son Dakika
3.Sayfa

Polisler tarafından kelepçelenen hırsız, "Kalp pilim var, dikkat edin" diye yalvardı

Isparta'dan çaldığı otomobille geldiği Antalya'da, kovalamacanın ardından yakalanan hırsız, ellerini kelepçeleyen polislere "Cebimde kalp pilim var lütfen dikkat edin" diye yalvardı.

23.02.2020 14:24  Güncelleme: 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kepez ilçesi Toptancı Hal Kavşağı'nda saat 11.00'de meydana gelen olayda, Sefer Türkoğlu, 32 LV 317 plakalı otomobili Isparta'dan çalarak Antalya'ya geldi. Sabah saatlerinde kente giriş yaptığı plaka tanımlama sisteminden tespit edilen otomobil için polis ekipleri harekete geçerek kent genelinde araştırma başlattı.

Polisler tarafından kelepçelenen hırsız,

KAÇMAK İSTERKEN AYDINLATMA DİREĞİNE ÇARPTI

Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı oto hırsızlık büro amirliği ekipleri, otomobili Toptancı Hal Kavşağı'nda trafik ışıklarında beklerken gördü. Polisi fark eden Türkoğlu, hızla kaçarak uzaklaşmak istedi. 10 kilometre boyunca polisi peşine takan Türkoğlu, Ayanoğlu Mahallesi 1905 Sokak'ta izini kaybettirmek istedi. Polisin, sokağın diğer tarafından kendisine doğru geldiğini gören Türkoğlu, geri geri kaçmak isterken otomobiliyle aydınlatma direğine çarptı.

Polisler tarafından kelepçelenen hırsız,

"CEBİMDE KALP PİLİM VAR LÜTFEN DİKKAT EDİN"

Kaza yapan otomobili sokak ortasına bırakarak kaçmaya başlayan Türkoğlu, gizlenmek için girdiği sitede polis tarafından gözaltına alındı. Yere yatırılarak ters kelepçe takılan Türkoğlu, polislere "Korktuğum için kaçtım ağabey. Cebimde kalp pilim var lütfen dikkat edin" diye yalvardı. Polis ekipleri, Türkoğlu'nu polis merkezine götürdü. Türkoğlu'nun, başka suçlardan da aranmasının olduğu belirlendi. Polis otomobili ise çekiciyle otoparka çektirdi.

Polisler tarafından kelepçelenen hırsız, "Kalp pilim var, dikkat edin" diye yalvardı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Polisler tarafından kelepçelenen hırsız, 'Kalp pilim var, dikkat edin' diye yalvardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Batarya: İnşallah pilin biter de millet rahatlarsın 9 0 Yanıtla
  • Ziya: Seninki can da milletinki patlıcan mi hirsiz efendi 9 0 Yanıtla
  • bbbbb: sizin yaptiginiz haberin .... adam kalp hastasiyim cebimde kartım var diyor bunlar diyor ki kalp pilim var dedi 3 1 Yanıtla
  • şaşkın: bu adam uyuşturucu sevkiyatı ve ticareti yapıyor kaçak tütüncülerle ortaktır sengüller gıda yanı bba kasap yantarafındaki ve kırçiçeği cad üzerindeki tütün satan kaçakçılarla emniyet birimleri Şengüller gıda arkası ALLADİN KAŞIKÇININ evi sıgnak olarak kullanılmaktadır uyuşturucu v nargile kaçak tütün mamüllerinde bilginize evde ticarette yapılmaktadır. 0 0 Yanıtla
  • baba cino 3434: sana cebindeki pille mutlu bir ömür dilerim insallah 40 sene icinde tahliye olursun 0 0 Yanıtla
  • ALİ: pil cebindemi geziyor nasıl bir haber okuyorsunuz 0 0 Yanıtla

Advertisement