Kelimelerin Gücünü Keşfet - Son Dakika
Kadın

Kelimelerin Gücünü Keşfet

Kelimelerin Gücünü Keşfet

İnsanoğlu ağzından çıkan cümlelerin, beyninden geçen düşüncelerin bütün evreni dolaşıp tekrar onlara geri döndüğünü bilse eminim çok daha dikkatli olurdu. (Albert Einsteine)

10.12.2018 14:35  Güncelleme: 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düşüncelerimiz bizim hayattaki gerçekliğimizi oluşturur. Bir kişinin kelimelerine bakarak düşünceleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Aynı durumda/şartlarda olan insanlar, düşünceleri ve bakış açıları ile hayatlarını farklı tanımlayabilirler. Neye inanmayı seçiyorsanız o sizin gerçekliğiniz olur.

Dış dünyamızda gerçekleşen her şeyin içsel bir nedeni bulunuyor. Theta healing – ruh şifası -enerji çalışmalarında sözcükler ve düşünceler çok önemlidir. Odak noktamıza hangi düşünceleri koyarsak onların büyümesine izin vermiş oluyoruz. Günlük hayatta kullandığımız olumsuz cümleler bizim negatif yönde etkilenmemize sebep oluyor.

Bunlara birkaç örnek vermek gerekirse;

Yapamam

Tüm yapabilme imkanlarınızı kısıtladınız. Başaracak güce sahip olsanız da artık başaramazsınız. Kendi hayatınızı olumsuz yönde etkilediniz.

Olmaz

Olabilecek olan tüm olasılıkların önüne bir set çekmiş oldunuz. Olabilecek olasılıkları da devre dışı bırakarak bloke ettiniz. Artık ne yaparsanız ne kadar çabalarsanız çabalayın sistem devre dışı. Bilinç düzeyinde istediğinizi söyleseniz de artık yapamazsınız.

Değişmez

Böyle geldi böyle gider zihniyetinde olmak. Yapacak hiçbir gücünüz de kalmadı. Böyle diyerek olabilecek olumlu değişimleri yok ettiniz.

Şansızım

Talihsizlikler yakanızı bırakmaz. İşleriniz ters gider, olacak işleriniz bir anda olmaz, her şey bozulur da bozulur. Şanssızım diyerek kötü şansı da kendinize çekersiniz.

Hep kötüler beni bulur

Yeni insanların ve yeni işlerin hayatınıza girmesini bloke ettiniz. Ve tabi sizi olumsuz etkileyecek özellikte insanları hayatınıza davet etmiş oldunuz.

İnsanlara güven olmaz

Size güven vermeyecek insanları hayatınıza davet ettiniz. İnsanların siz aldatıp kandıracağı inancını zihninizi işgal etti.

Hemen hastalanırım

İşte yine kendi kendinizi hasta etmek için bağışıklık sisteminizi bloke ettiniz. İlaç şirketleri için potansiyel biri oldunuz.

Korktuğum şey başıma gelir/Aklıma gelen başıma gelir

Ben medyum gibiyim. Falanca zaman kötü bir rüya gördüm. Bak işte çıktı. Korkularınızın gerçekleşmesi için onu güçlendirdiniz.

Bıktım usandım

Olumsuz her şey sürekli olarak üstünüze üstünüze gelmeye başlayacak. Hayattan bıkma mesajı verdiğiniz içinde ağır hastalıklara yakalanma potansiyelinizin artmasına sebep olacaksınız.

Neye elimi atsam kurur

Bereket kapılarını kapattınız. Hayatınızda olmasını istediklerinizin önünü kapatmış oldunuz. Olmasını istediğiniz konular gerçekleşmesin diye yolları kapadınız.

İmkansız:Ben asla başaramam

Ne kadar çalışırsanız çalışın başarılı olamazsınız. Olabileceğine dair inancınız olmadığı için bu yönde durumları kendinize çekeceksiniz. Fırsatlar size uğramaz.

Bunu asla affetmeyeceğim

Geçmişe takılı kaldınız. Ve aynı zamanda affetmediğiniz kişilere benzer insanları ve durumları da hayatınıza çekmeye devam edersiniz. Kendi özgürlüğünüzü kısıtlamış olursunuz.

Buna param yetmez

Hiçbir zaman karşılayacak miktarda bolluk hayatınıza gelmeyecek.

Kilo veremiyorum

Su içsem yarıyor inancını zihninize kazıdınız. Ne kadar az da yeseniz vücudunuz kilo almaya devam edecek. Kilo vermekte zorluk çekeceksiniz.

Bu örnekler daha çoğaltılabilir. Günlük konuşmalarımıza dikkat etsek ne kadar olumsuz kelimeler, cümleler kullanarak olumsuzlukları hayatımıza bile isteye davet ettiğimiz görebiliriz. Bunun tam tersini yapmak yine bizim elimizde.Kötücül, olumsuz cümlelerimizi olumlularda değiştirerek hayatımızda pozitif dönüşümlere sebep olabiliriz.

Theta şifa tekniği ile tanışmadan önce ben de farkında olmadan birçok olumsuzluğu kendime çektiğimi fark ettim. Bilinçaltımda hayata dair çok fazla olumsuz kalıp cümle vardı. Bu kayıtlar bana ait olmamalarına rağmen hayatımı etkiliyordu. Theta şifa tekniği ile tüm negatif kayıtlarımı temizledim.

Siz de sorunlarınızın dış koşullardan kaynaklandığını düşünüyorsanız ve iç sesinizle olan konuşmalarınız sürekli olumsuz cümleler içeriyorsa, theta şifa terapisini denemenizi öneririm.

Genelde sorunun kökeni bir düşünce kalıbında yatıyor ve düşünce kalıpları değiştirmek mümkün.

Hayatınızdaki dönüşümlere çok şaşıracaksınız.

Yüksek enerjili bir hafta dilerim.

Sevgiler…

Son Dakika Kadın Kelimelerin Gücünü Keşfet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement