Kelkit Çayı'nda Kaybolan Emre'nin Sırasına Çiçek - Son Dakika
Güncel

Kelkit Çayı'nda Kaybolan Emre'nin Sırasına Çiçek

Tokat'ın Erbaa ilçesinde 12 gündür haber alınamayan ve kıyafetleri Kelkit Çayı'nın kenarında bulunan 9 yaşındaki Ali Emre Çördük'ün sınıf arkadaşları, okuldaki sırasına çiçek koydu.

28.05.2015 20:26  Güncelleme: 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Erbaa ilçesinde 12 gündür haber alınamayan ve kıyafetleri Kelkit Çayı'nın kenarında bulunan 9 yaşındaki Ali Emre Çördük'ün sınıf arkadaşları, okuldaki sırasına çiçek koydu. Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu 3/A sınıfı öğrencileri, 12 gündür kendisinden haber alınamayan arkadaşları Çördük'ün sınıftaki sırasına çiçek bıraktı. Öğrencilerden İsa Yiğitcan Çelenoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ali Emre'nin hareketli, iyi niyetli, zeki ve çalışkan bir çocuk olduğunu belirterek, "Onun bir an önce bulunmasını istiyorum ve onu çok özlüyorum" dedi. Enes Ateş ise "Ali Emre ile hep oyun oynuyorduk, hep gülüyordu, bir şeyi gördüğü zaman hiç unutmuyordu. Ali Emre'yi çok özlüyorum" ifadesini kullandı.

Bu arada sınıfta cep telefonuyla çekilen görüntülerde ön sırada oturan Çördük'ün ders yaptığı görülüyor.Öte yandan Tokat İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü bot ve su altı ekiplerinin çaydaki arama çalışmaları sürüyor. Çördük'ün eve gelmemesi üzerine 12 gün önce ailesi tarafından civarda yapılan aramada, Kelkit Çayı kenarında çocuğun kıyafet ve ayakkabıları bulunmuştu.

Kelkit Çayı\'nda Kaybolan Emre\'nin Sırasına Çiçek
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kelkit Çayı'nda Kaybolan Emre'nin Sırasına Çiçek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement