Kelkit İlçesinin Çehresi Değişiyor - Son Dakika
Yerel

Kelkit İlçesinin Çehresi Değişiyor

Kelkit İlçesinin Çehresi Değişiyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğüne yaptırılan proje ile Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde başlangıçta 70 dönümlük alanda Kentsel dönüşüm yapılacak.

01.05.2014 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğüne yaptırılan proje ile Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde başlangıçta 70 dönümlük alanda Kentsel dönüşüm yapılacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, "Hükümetimizin başlatmış olduğu önemli projelerden olan Kentsel Dönüşüm Projeleri kapsamında Kelkit Belediyemizin yaptığı proje teklifi ile, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından Kelkit ilçemizde Küçük Cami Mahallesini kapsayacak şekilde bir Kentsel Dönüşüm yapılması planlanmaktadır" dedi.

Üstün, "Kelkit Belediye Başkanımız Ünal Yılmaz, Deredolu Belediye Baskanımız Ahmet Genel, Unlupinar Belediye Baskanımız Aziz Nas ile Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürümüzü bu projemizle ilgili ziyaret ettik, Kelkit ilçemizde 70 dönümlük alanda, içerisinde sosyal donatıları ile birlikte alternatif bir caddenin de oluşturulacağı bir Kentsel dönüşüm çalışması yapılması için gerekli görüşmeleri gerçekleştirdik. Genel Müdürlüğün vermiş olduğu bilgiye göre 60 gün içerisinde Hak sahipleriyle bedel tespitleri yapılarak hızlı bir şekilde projeyi hayata geçireceğiz" diye konuştu. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kelkit İlçesinin Çehresi Değişiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement