Kemal Esenkaya Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Kemal Esenkaya Seçim Sonuçları

Kemal Esenkaya Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Konya Bozkır belediye başkan adayı olan Kemal Esenkaya isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Konya Bozkır belediye başkan adayı olan Kemal Esenkaya isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Konya Bozkır ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Kemal Esenkaya isimli İyi Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde İyi Parti Konya Bozkır adayı Kemal Esenkaya kimdir? İyi Parti Konya Bozkır adayı Kemal Esenkaya yüzde kaç oy aldı?

Kemal Esenkaya Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti Konya Bozkır belediye başkan adayı olarak gösterilen Kemal Esenkaya Bozkır ilçesinde % 9,51 oranında oy almıştır. Bozkır ilçesinde % 9,51 oranında oy olan Kemal Esenkaya adlı İyi Parti adayı toplamda 1.501 adet oy sayısına ulaştı.

Kemal Esenkaya Kimdir?

Kemal Esenkaya Seçim Sonuçları

Kemal Esenkaya, Kayacık Köyü İlkokulu'nda eğitim öğretimine başlamış, 1969 yılında Ahırlı Ortaokulu'ndan mezun olmuştur. 1969-1970 yılında İstanbul'da Küçük Pazar'da bir sezon seyyar satıcılık yapan Esenkaya, 1973 yılında Konya Sanat Enstitüsü motor bölümünden mezun oldu ve 1976-1980 yılları arasında Ankara Yüksek Teknik Öğretmen Okulu motor öğretmenliğini okudu. 1980 yılında Erzurum Merkez Sanat Enstitüsüne motor öğretmeni olarak atandıktan 6 ay sonra atölye kısım şefi olarak atanmıştır. 2 yıl sonra motor bölüm şefi olarak atanan Esenkaya, 1985 yılında ise Bozkır Endüstri Meslek Lisesi'ne okul müdürü olarak atandı. 2010 yılında Konya Selçuklu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ne okul müdürü olarak atanan ve 2016 yılında da bu okuldan emekli olan Esenkaya, evli ve 5 çocuk babasıdır.

Konya Bozkır ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Kemal Esenkaya Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Pınarbaşı'nda Ziyaretlerde Bulundu
    13:05 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Pınarbaşı'nda Ziyaretlerde Bulundu

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Pınarbaşı ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Büyükkılıç, Sosyal Yaşam Merkezi'ni ziyaret ederek kursiyerlerle sohbet etti ve esnafı ziyaret ederek park ve bahçe düzenlemelerini inceledi.

  • Serdivan'da kaydedilen uyuşturucu partisi görüntülerinde yer alan 2 kadın da yakalandı
    13:05 Serdivan'da kaydedilen uyuşturucu partisi görüntülerinde yer alan 2 kadın da yakalandı

    Sakarya'nın Serdivan ilçesinde bir evde kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan uyuşturucu partisi görüntülerinde yer alan 2 kadın da polis tarafından yakalandı. Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı ancak adli işlemleri devam ediyor.

  • Elazığ'da 3 Yıl 4 Ay Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı
    13:04 Elazığ'da 3 Yıl 4 Ay Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı

    Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, 'Açıkta Bırakılmış Eşya Hakkında Hırsızlık' suçundan 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir zanlı yakalandı. Zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Bursa'da şafak operasyonunda 113 kişi yakalandı
    13:04 Bursa'da şafak operasyonunda 113 kişi yakalandı

    Bursa'da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen şafak operasyonunda, aranan firari hükümlü ve şüphelilere yönelik yapılan baskınlarda 113 kişi yakalandı. Operasyonda, hırsızlık, dolandırıcılık, yağma, kasten öldürme, kasten yaralama, dolandırıcılık ve siber suç gibi suçlardan arananlar bulundu. Firari hükümlüler cezaevine teslim edilirken, zanlılar hakkında işlemler devam ediyor.

  • Yalova'dan Şırnak'a Örülen Bereler Askerlere Ulaştırıldı
    13:03 Yalova'dan Şırnak'a Örülen Bereler Askerlere Ulaştırıldı

    Yalova'nın Çınarcık ilçesinde yaşayan Selma Özmen'in ördüğü 39 berenin terörle mücadelede görev yapan askerlere ulaştırılması sağlandı. Bereler, Yalova İl Jandarma Komutanlığı tarafından Şırnak'taki üs bölgesine gönderildi ve askerlere teslim edildi. Özmen'in duyarlılığı askerler tarafından teşekkür edildi.

  • Kırklareli'nde Yolcu Otobüsü Devrildi: Çok Sayıda Ambulans ve İtfaiye Ekibi Sevk Edildi
    13:03 Kırklareli'nde Yolcu Otobüsü Devrildi: Çok Sayıda Ambulans ve İtfaiye Ekibi Sevk Edildi

    Kırklareli'nde Metro Turizm'e ait X3362KC plakalı yolcu otobüsü Kavaklı beldesi Koru mevkisinde yoldan çıkarak devrildi. Kazanın haber edilmesi sonrası olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ekibi, ambulans sevk edildi.


Advertisement