Kemal Gülman'dan Feryal Gülman'a İkinci Boşanma Davası - Son Dakika
Güncel

Kemal Gülman'dan Feryal Gülman'a İkinci Boşanma Davası

KARŞILIKLI boşanma davaları Yargıtay'da inceleme aşamasında olan Gülman çifti ikinci bir boşanma davasıyla yeniden karşı karşıya geldi.

05.03.2019 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KARŞILIKLI boşanma davaları Yargıtay'da inceleme aşamasında olan Gülman çifti ikinci bir boşanma davasıyla yeniden karşı karşıya geldi. Sosyetenin ünlü isimlerinden, iş adamı Kemal Gülman'ın, 2013'te görülen ilk boşanma davalarının ardından  eşi Feryal Gülman'ın ağır kusurlu davranışları bulunduğu iddiasıyla açtığı 500 bin TL'lik boşanma davasının görülmesine başlandı. Mahkemede Kemal Gülman'ın lehine damadı Ralfi Rafael Benbasat ve ikici eşinden olan oğlu Polat Gülman tanıklık yaptı.

Feryal Gülman 27 yıllık eşi Kemal Gülman'a 2013'te zina nedeniyle boşanma davası açarak 200 milyon TL tazminat istemişti. Mahkeme 2 yıl sonra verdiği kararda tarafları karşılıklı eşit kusurlu bularak boşamıştı. "Eşim beni aldatıyor" diyerek  kendisinden 32 yaş büyük olan Kemal Gülman'dan 200 milyon TL tazminat, aylık 200 bin TL de nafaka talebi reddedilen Feryal Gülman, kararı Yargıtay'a taşımıştı.

İKİNCİ BOŞANMA DAVASI

Gülman çiftinin boşanma davasının Yargıtay'da incelemesi devam ederken Kemal Gülman, Feray Gülman'ın bu süreçten sonra basına yaptığı konuşmalar nedeniyle 'ağır kusurlu' sayılmasını isteyerek 500 bin TL tazminat isteyerek boşanma davası açtı.

DAMAT VE OĞLU TANIK OLDU

İstanbul Aile Mahkemesi'nde bugün görülen boşanma davasında Kemal Gülman'ın lehine damadı Ralfi Rafael Benbasat ve ikinci eşinden olan oğlu Polat Gülman tanıklık yaptı. Damat Benbasat, Feryal Gülman'ın boşanma davası açtıktan sonra Kemal Gülman'ı eve almadığını ileri sürdü.  Benbasat, "Kemal Gülman evine gidemediği için oğlunun evinde bir buçuk yıl yaşadı. Üzüntüden depresyona girdi. Boşanma davasından önce Kemal Bey, tüm malını çocukları ve Feryal Gülman arasında bir protokolle paylaştırdı.  Ancak Feryal hanım, imzanın kendisine ait olmadığını ileri sürerek Kemal beyi evrakta sahtecilikle suçladı" dedi.  Feryal Gülman'ın boşanma davası açtıktan sonra Kemal Gülman'a linç kampanyası başlattığını ileri süren Ralfi Rafael Benbasat, çiftin bir araya gelmesinin mümkün olmadığını söyledi.

BABAM ZOR GÜNLER GEÇİRDİ

Babasının uzaklaştırma kararı sonrası evden çıkartıldığını belirten Polat Gülman da  "Babam eve gidemediği için 1 yıl benimle yaşadı. Feryal Gülman babama ait kredi kartlarından ek kredi kartıyla vekalet ücretlerini ödedi. Babam kötü bir dönem geçirirken itibarını zedelemek için açıklamalar yaptı" dedi.

BABAMIN GÜVENİ SARSILDI

Babasının  sadece kişisel eşyalarını polis ile birlikten evden aldıklarını belirten Polat Gülman, "Bunlar ise kıyafetleriydi. Ama bizi evden tabloları çıkarmakla suçladı. Evrakta sahtecilik ve çete olmakla suçladı. Kötü baba, kötü eş, kötü koca haberleri yaptırdı" dedi. Kemal Gülman'ın kendileri ve Feryal Gülman'a mallarını paylaştırdığını anlatan Polat Gülman, "Protokolle verilen bu malları biz taksitler halinde parasını babama ödedik. Feryal Gülman ise ödemeyerek protokoldeki imzanın kendisine ait olmadığını ileri sürdü. Ancak incelemede imza kendisine ait çıktı. Babamın güveni sarsıldığı için ikisinin bir araya gelmesi mümkün değil" dedi.

Feryal Gülman'ın avukatı ise Kemal Gülman'ın tanık ve dava dilekçesindeki iddialarının Yargıtay'da devam eden dosyanın konusu olduğunu belirtti. Mahkeme Feryal Gülman'ın tanıklarının dinlenmesi için davayı erteledi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kemal Gülman'dan Feryal Gülman'a İkinci Boşanma Davası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 16 Yaş Altı Türkiye Futbol Şampiyonası Nevşehir'de başladı
    17:18 16 Yaş Altı Türkiye Futbol Şampiyonası Nevşehir'de başladı

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen 16 Yaş Altı Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları Nevşehir'de başladı. Ankara, Konya, Mersin, Sivas, Kayseri ve Kırşehir'den birer takımın katıldığı müsabakalarda liderlik elde eden takım bir üst gruba terfi edecek. Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Avcı, organizasyonların eksiksiz olması nedeniyle TFF'nin Nevşehir'i tercih ettiğini belirtti.

  • İBB, 4.2 Milyar TL'lik İç Borçlanma Talebini Onayladı
    17:18 İBB, 4.2 Milyar TL'lik İç Borçlanma Talebini Onayladı

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 2015-2019 yıllarını kapsayan stratejik planında bulunan projeler için 4.2 milyar TL'lik iç borçlanma talebini meclisten onay aldı.

  • AK Parti Yahyalı İlçe Teşkilatı Esat Öztürk'ü ziyaret etti
    17:18 AK Parti Yahyalı İlçe Teşkilatı Esat Öztürk'ü ziyaret etti

    AK Parti Yahyalı İlçe Teşkilatı, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan AK Parti Yahyalı İlçe Başkanı Adem Sarıçiçek, çalışmalardan memnuniyetini dile getirdi. Esat Öztürk ise önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmalara başladıklarını belirtti.

  • Muğla'nın Seydikemer ilçesinde aranan şahıs yakalandı
    17:15 Muğla'nın Seydikemer ilçesinde aranan şahıs yakalandı

    Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, hakkında 11 yıl hapis cezası bulunan Ş.Y. isimli şahıs, İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri tarafından yapılan operasyonla yakalandı. Şahıs, tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

  • Batman'da Akademisyen-Öğrenci Buluşması Etkinliği Düzenlendi
    17:14 Batman'da Akademisyen-Öğrenci Buluşması Etkinliği Düzenlendi

    Batman'ın Kozluk ilçesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Batman Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında, Prof. Dr. Necmettin Sezgin önderliğinde gerçekleştirilen 'Akademisyen-Öğrenci Buluşması' etkinliğinde, Çayhan İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileriyle bir araya gelindi. Sezgin, öğrencilere toplumda iyi insan olma kavramı üzerine seminer verdi.

  • Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde Yeni Genel Sekreter Ataması
    17:14 Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde Yeni Genel Sekreter Ataması

    Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden Bülent Bozbaş'ı genel sekreter olarak atadı. Yeni atamalar internet sitesinde yayınlandı.

  • Mersin'de Hizmet-İş Sendikası üyeleri Silifke Belediyesi önünde eylem yaptı
    17:13 Mersin'de Hizmet-İş Sendikası üyeleri Silifke Belediyesi önünde eylem yaptı

    Hizmet-İş Sendikası üyeleri, Silifke Belediyesi'nde işten çıkarılan 30 işçinin durumunu protesto etmek için eylem yaptı. İşçilerin de katıldığı eylemde, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Halil Özdemir, belediye başkanlarına seslenerek işçilerin haklarını gözetmelerini istedi ve mücadelenin devam edeceğini belirtti.


Advertisement