Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Adaylığı İçin Aradığı İsmi Parti Dışından Buldu - Son Dakika
Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Adaylığı İçin Aradığı İsmi Parti Dışından Buldu

İstanbul adaylığı için ince eleyip sık dokuyan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun rotayı parti dışına çevirdiği ve eski Coca-Cola CEO'su Muhtar Kent üzerinde yoğunlaştığı konuşuluyor.

11.10.2018 11:27  Güncelleme: 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP, Mart 2019'da yapılması planlanan yerel seçimlerdeki adaylar için aday arayışını hızlandırdı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul için parti dışından isim arayışında olduğu ileri sürüldü.

ROTAYI PARTİ DIŞINA ÇEVİRDİ

Birgün gazetesinden Yaşar Aydın'ın haberine göre, 31 Mart yerel seçimlerinde gözler İstanbul'da olacak. Mega kenti yönetecek ismin belirleneceği seçimler öncesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, rotayı parti dışına çevirmiş durumda. Yerel seçimlere 'İstanbul'u yeniden dünya kenti yapacağız' propagandası ile girmeyi önüne koyan CHP, bu anlayışa uygun isim arayışında. Kulis bilgilerine göre Kılıçdaroğlu'nun yeni başkan adayı eski Coca-Cola CEO'su Muhtar Kent. Kılıçdaroğlu'nun talimatı ile bir ekibin Kent'le temasa geçtiği belirtildi.

Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Adaylığı İçin Aradığı İsmi Parti Dışından Buldu

ÜMİT BOYNER KABUL ETMEDİ

Geçen hafta kulislere, eski TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner'e CHP tarafından adaylık teklifi yapıldığı bilgisi düşmüştü. Bu hafta aldığımız bilgilere göre Ümit Boyner bu teklifi kabul etmedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Adaylığı İçin Aradığı İsmi Parti Dışından Buldu

TEMASA GEÇTİĞİ KONUŞULUYOR

Yine kulis bilgilerine göre Kılıçdaroğlu'nun yeni başkan adayı da iş dünyasından. Bu isim, Coca-Cola'nın eski CEO'su Muhtar Kent. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatı ile bir ekibin Kent'le temasa geçtiği gelen bilgiler arasında...

PARTİ İÇİNDEN SON ADAY GÜNEŞ

CHP'de İstanbul için Akif Hamzaçebi, Aykut Erdoğdu, Gürsel Tekin ve Mahmut Tanal aday olmak istediklerini daha önce açıklamışlardı. Özellikle Hamzaçebi ve Tekin uzun süredir de sahada. CHP'de parti içinden adı geçen son aday isim ise Hurşit Güneş. Genel merkez koridorlarında bazı eski İstanbul milletvekilleri ve il yöneticilerinin Güneş'e teklif getirdikleri ve genel başkan nezdinde destek çalışmalarına başladıkları konuşuluyor. Güneş'in ise adaylık açıklaması için biraz daha beklemek istediği iddia ediliyor.

Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Adaylığı İçin Aradığı İsmi Parti Dışından Buldu

Son Dakika Güncel Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Adaylığı İçin Aradığı İsmi Parti Dışından Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement