Kemal Onar Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Kemal Onar Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kemal Onar Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbul / DHA Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Türkiye Futbol Federasyonu Vakfı'nın kurucu üyelerinden, Galatasaray Kulübü yönetim kurulunun eski üyesi ve sporcusu, Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Kemal Onar için bu sabah Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da bir tören düzenlendi.

15.11.2014 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul/ DHA

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Türkiye Futbol Federasyonu Vakfı'nın kurucu üyelerinden, Galatasaray Kulübü yönetim kurulunun eski üyesi ve sporcusu, Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Kemal Onar için bu sabah Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da bir tören düzenlendi.

Batı VIP Lounge'da sabah 09.45'te başlayan törene Kemal Onar'ın ailesi, sevenleri, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Yönetim Kurulu üyeleri, Galatasaray Başkanları ve kulüp üyeleri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Başkan Duygun Yarsuvat, "Galatasaray gibi ulu bir çınarın altın bir yaprağını kaybettik. Kemal Onar'ın yeri çok zor doldurulur. Onsuz bir Galatasaray Genel Kurulu düşünemiyorum. Hepimizin başı sağolsun" dedi.

Başkan Yarsuvat'ın ardından, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar ve Yönetim Kurulu Üyesi Mete İkiz birer konuşma yaparak Kemal Onar'ın Galatasaray Spor Kulübü'ndeki yeri ve önemini anlattılar. İrfan Aktar ve Mete İkiz, Kemal Onar ile ilgili anılarını paylaştılar.

Son olarak kürsüye çıkan Kemal Onar'ın kızı Ayşegül Dinçkök, dört kuşak Galatasaraylı olduklarını söyledi ve Galatasaray Camiasına teşekkür etti.

Kemal Onar, Bebek Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Aşiyan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kemal Onar Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement