Kemal Ulusu Fatih Hoca İleri Üçlüde Kimi Oynatacak, Golcümüz Yok. Türkiye'nin Gol Krallığındaki 10... - Son Dakika
Güncel

Kemal Ulusu Fatih Hoca İleri Üçlüde Kimi Oynatacak, Golcümüz Yok. Türkiye'nin Gol Krallığındaki 10...

Kemal Ulusu Fatih Hoca İleri Üçlüde Kimi Oynatacak, Golcümüz Yok. Türkiye\'nin Gol Krallığındaki 10...

(özel) Kemal Ulusu Fatih hoca ileri üçlüde kimi oynatacak, golcümüz yok. Türkiye'nin gol krallığındaki 10 isim yabancı80 milyona yaklaşan Türkiye'de bizim futbolcularımızın bu kadar az olması bizi üzüyorFutbol kalitemiz düştü, futbol seyircisi azaldıKulüpler Birliği'nin seçtiği bir federasyon başkanının maalesef etki ve tesir altnda kalarak hiçbir iş yapamaması Türk futbolunu bu hale getirdiHakem camiası her geçen yıl daha kötüye gidiyor80 milyona yaklaşan Türkiye'de biizm futbolcularımızın bu kadar derecede az olması bizi üzüyorUğur DEMİRKIRDI, Mustafa AKIN, İstanbul-DHA (fotoğraflı)Türk futboluna yıllarca hizmet eden isimlerin başında gelen tecrübeli futbol adamlarından Kemal Ulusu, mevcut TFF Genel Kurul yapısının değişmesi gerektiğini söyleyerek MHK ve hakemleri de eleştirdi ve Türk futbolunun geldiği noktadan üzüntü duyduklarını söyledi.

17.03.2016 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

(özel) Kemal Ulusu Fatih hoca ileri üçlüde kimi oynatacak, golcümüz yok. Türkiye'nin gol krallığındaki 10 isim yabancı

80 milyona yaklaşan Türkiye'de bizim futbolcularımızın bu kadar az olması bizi üzüyor

Futbol kalitemiz düştü, futbol seyircisi azaldı

Kulüpler Birliği'nin seçtiği bir federasyon başkanının maalesef etki ve tesir altnda kalarak hiçbir iş yapamaması Türk futbolunu bu hale getirdi

Hakem camiası her geçen yıl daha kötüye gidiyor

80 milyona yaklaşan Türkiye'de biizm futbolcularımızın bu kadar derecede az olması bizi üzüyor

Uğur DEMİRKIRDI, Mustafa AKIN, İstanbul- DHA (fotoğraflı)

Türk futboluna yıllarca hizmet eden isimlerin başında gelen tecrübeli futbol adamlarından Kemal Ulusu, mevcut TFF Genel Kurul yapısının değişmesi gerektiğini söyleyerek MHK ve hakemleri de eleştirdi ve Türk futbolunun geldiği noktadan üzüntü duyduklarını söyledi.

TÜRFAD gecesine katılan Kemal Ulusu; Öncelikle bu akşam TÜRFAD'ın bu çok güzel gecesinde davetli olmaktan mutluyum. Başkan Aydın Begiter'e, Yönetim Kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum, burada tüm futbol ailesini topladılar. Biz Futbol Federasyonu'ndan da bu tür organizasyonlara imza atmasını bekliyoruz. Eski hakemler, futbolcular herkes burada. Futbol ailesinin bir araya gelmesi önemli şeklinde konuştu.

Türk futbolunda çok sıkıntılar bulunduğunu belirten Ulusu; Bilhassa futbol kalitemizin çok düşük olması bizi yaralıyor. Futbol seyircimizin hemen hemen yok denilecek kadar az olması bizleri üzüyor. Beni esas üzen futbol ailesinin en önemli müessesesi olan hakem camiasının her geçen yıl daha kötüye gitmesi. Eski bir Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı olarak beni 'ben zamanında hem MHK Başkanıydım hem de Futbol Federasyonu Başkanıydım' hakem camiasının çok iyi bilen tanıyan bir kişiyim, çok üzülüyorum. TFF'den MHK'ye daha güçlü bir kadronun, daha güçlü bir ekibin gelmesini, çok daha güçlü bir eğitim kadrosunun kurulmasını ve mümkün oldukça yerli hocalarımızdan istifade edilmesini öneriyorum. Malum, görüyoruz, izliyoruz, üzülüyoruz. Çok sıkıntılarımız var.

YABANCI HAKEM HOCASI ŞART DEĞİL, BİZİM DEĞERLERİMİZ VAR

Yabancı hakem hocalara tabii ki gelsinler bilgi versinler ama artık bizim bu çağda hakemlerimiz ve hakem hocalarımız da fevkalade bilgi sahibi kişiler var. Bu kişiler arasında danışman olarak Hilmi Ok, Ertuğrul Dilek, Bülent Yavuz, Selçuk Dereli, Muhittin Boşat, Serdar Tatlı, Mustafa Çulcu gibi isimlerden istifade edilsin. Bu arkadaşlarımız her zaman hakem camiasına eğitim açısından hizmette bulunabilirler. Ben yabancıya karşı değilim hiçbir zaman ama artık yavaş yavaş hem futbolcular camiasında hem hakem hem de teknik adam camiasında artık yabancıya biraz dur demenin zamanının geldiğine inanıyorum. Bizim değerlerimiz var dedi.

GOLCÜMÜZ YOK !.. TÜRK FUTBOLUNUN GELECEĞİ AÇISINDAN ÜMİTSİZİM

Euro 2016'nın yaklaştığını hatırlatan Kemal Ulusu golcü eksikliğine dikkat çekerek; Yakında Avrupa Kupası maçlarımız var. Türkiye'nin gol krallığındaki sıralamada 10 isim de yabancı. Şimdi ben Fatih hocanın açısından düşünüyorum kara kara... İleri üçlüye kimi oynatacak ne yapacak ne edecek yine yurt dışındaki Almancılara güveniyorlar tahmin ediyorum ama 80 milyona yaklaşan Türkiye'de biizm futbolcularımızın bu kadar derecede az olması, alt yapılarımızın tamamen bitmesi Türk futbolunun geleceği açısından beni iyi düşüncelere sevk etmiyor, ümitsizim.

TEMELDEN FEDERASYON KANUNUNUN VEYA GENEL KURUL YAPISININ DEĞİŞMESİ LAZIM

Türkiye Futbol Federasyonu Genele Kurul yapısının muhakkak değişmesi gerektiğini savunan Ulusu, Kulüpler Birliği'nin seçtiği bir federasyon başkanının maalesef etki ve tesir altnda kalarak hiçbir iş yapamaması Türk futbolunu bu hale getirdi. Onun için ben temelden federasyon kanununun veya genel kurul yapısının değişmesini buradan yetkililere öneriyorum şeklinde konuştu.

BABASI NURİ ULUSU, ATATÜRK VEFAT ETTİĞİNDE YANI BIŞINDA YER ALIYORDU

Öte yandan Kemal Ulusu'nun kaleme aldığı Atatürk'ün Yanı Başında adlı kitabı 17'nci baskısını yaptı.

TÜRFAD gecesine katılan tüm konuklara bu kitabını hediye eden Ulusu; babası Nuri Ulusu'nun Mustafa Kemal Atatürk'e 12 yıl boyunca yanı başında hizmet etiğini hatırlatarak; kitap ile ilgili olarak şunları söyledi Burada çok tarihi bir fotoğraf var. İlk defa görülüyor. Atatürk'ün vefatında başında babam Nuri Ulusu vardı. Bu resmi ilk defa Atatürk'ü seven tüm Türkiye görüyor. Dolayısıyla bu kitabın var olmasında katkıları olan, sponsor olan Beşiktaş Kongre Üyesi Harun Bozkurt Bey ve Akfen Holding'den Hamdi Akın Bey'e sonsuz teşekkür ediyorum. Bu kitabı okuyanlar Atatürk'ü biraz daha yakından tanıma fırsatı da elde edecekler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kemal Ulusu Fatih Hoca İleri Üçlüde Kimi Oynatacak, Golcümüz Yok. Türkiye'nin Gol Krallığındaki 10... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement